1. 401.
    0
    yaklaşık bir saatte başlayıp bitirdim tüm hikayeni.
    bişey danışacağım dediğin için dışardan bakan birisi olarak mümkün olduğunca soğukkanlı olmaya çalışsamda tutamadım kendimi bazı yerlerde ağladım huur çocuğu.
    "haka dansı yaptım" dediğin yerde sanki bende o odadaymışım gibi oldum bi sigara yaktım "vay dıbına kodumun binine bak ya" diyerek güldüm. eğlendim
    o allahın belası ıssız, soğuk hastane koridolarlarını anlattığın zamanlarda tüylerim diken diken oldu.
    insanın ölüm karşısındaki çaresizliğini bir babamın öldüğü haberini aldığımda yaşamıştım birde sen yaşattın bana. yapabilsen dünyaları yıkarsın, ne yapmam gerekiyor, ne yapabilirim, böyle olamaz, bir insan nasıl ölebilir, o kalp nasıl durabilir dersin kendi kendine ama dönüşü yoktur olmuştur. inanamazsın. birazdan tekrar açacak gözlerini, bana bakacak diye inandırmaya çalışırsın kendini, ama böyle birşey hiç olmaz. hayat o kadar güzel ve aynı oranda o kadar zalim olabiliyor ki; sana kendinden çok seveceğin birini verip onu tekrar senden alabiliyor. o mezara koyup üzerine toprak atarken bile inanamıyorsun, başını bi tarafa çevirdiğinde yine onu görecekmiş gibi oluyorsun. caddelerde kalabalıkta yürürken bir an onun sana baktığını hissediyorsun.
    başın sağolsun, kardeşim diyebileceğim tek şey budur. en samimi duygularımla söylüyorum. allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin zamansız. inanmayanlara da kime, neye inanıyorlarsa o göstermesin böyle bir acı, ama hayat işte herşey insanlar için. aciziz.

    böyle bir aşk yaşadığın için bile mutlu olmalısın, bu bile güzel. elif'ini hiç unutma, unutamazsın da zaten ama hayata da küsme. elif'i başka birinde arama bu yapacağın en büyük hata olur. hem kendine acı çektirirsin, hem elif'in yerine koyacağın insana. elif içinde, kalbinin en derin köşesinde kalacaktır. o da senin böyle mutsuz olmanı istemez eminim, hayat devam ediyor(bu lafı bana söyleyenlere sinir olurdum ama maalesef devam ediyor kardeşim) okulun hala devam ediyorsa en iyi şekilde bitirmeye çalış, işinde gücündeysen kendini işine ver. ne bileyim başarılı ol para kazan(gibtiğimin parası olmadan olmuyor) annen var ona iyi bak.
    olaylar, kişiler, zaman farklı olsa da benzer duygu yoğunluğunda şeyleri ben de yaşadım, yardım alıyorsan aksatma devam et, arkadaşlarınla zaman geçir ama kendini kapatma hayata karşı, küsme. karşına başka birisi yine çıkacaktır ister ve izin verirsen, ki bana sorarsan vermelisin. çok gençsin daha bir gün sonra bile hayatın neler getireceğini bilemiyor insan, ne olursa olsun yaşamaya mecburuz.

    tekrar başın sağolsun, huzur içinde uyusun elif.

    kal sağlıcakla.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster