1. 7276.
    +3
    hatunun arzuları

    bu hatunların ilişki anlayışı ciks üstüne kuruludur çünkü diğer şeylere vakti yoktur. muhtemelen ciddi birşey aramıyolar ve sevgili olmanın saçma olduğunu düşünüyorlardır. erkeklerden onların arkadaşı, onları onaylayan, onların zekasına hayran olan ve onlar istediği zaman sevişmeyi beklerler.bu aslında kötü bir iş tanımı değildir(burda gülmemiz gerek heralde espiri anlayışına sokıyım yazarın)

    işin garip yani(ironik yanı) bu hatunlarla ciddi bir ilişki yaşamalıyız. eğer siz kendi işinize ve hedeflerinize bakarsanız bu ilişkinin koşulları gayet iyidir. sizden ona ayırmanız için fazla zaman istemez. eğer birbirnizin hedeflerine karşılıklı saygı gösterirseniz uzun bir ilişki yaşayabilirsiniz.

    sizi tecrübeleriyle baştan çıkarmak ister ve bunu yaparken iyi ve güçlüymüş gibi hisseder. sürekli oyunları sever ama bunu liseli hatunlar gibi yapmaz bunu sizden bekler. ona her zaman, onun ne kadar sexy olduğunu hissetirmemiz gerekir.bu hatunlar bizim hatunları sevdiğimizi bilir ama azgın olduğumuz için değil, hatunlardaki birşeyin bizi heyecanlandırdığını bilir. bizimde tabiki bizi neyin heyecanlandırdığını onlara belirtmemiz için çok güzel tekniklerimiz vardır.

    (yazının bidaki başlığı sanırım bu teknikleri inceliyor)
    ···
   tümünü göster