1. 1.
    +4 -2
    Ağır gerizekalı bi milletiz.. inanç umutlarına birşey dediğim yok inanmak iyidir.. tamam güzelde "sorgulamadan" inanmanın mantığı nedir? yani nasıl gerizekalı bi milletizki insanlar "inanç"larının siyasi olarak kullanılmasına izin veriyorlar.. sözde 'laik' bir milletiz yazık.. sorgulamayan sözlük yazarlarım buyrun birlikte sorgulayalım..

    kuranı kerim bütün insanlar için indirilmişse bu ayetin bütün dünya insanları ile ilgisi nedir bir kişi açıklayabilirmi?

    hz.muhafazid köle, cariye , herneyse işte bunlarla habire sex yaparken geceleri insanların baskısından rahatsız olup rahat sex yapamadığı için : bu ayet geliyor..

    inanmayanlar bakabilir. "azhab 53"

    "Ey inananlar, yemeğe davet edilmeden Peygamberin evlerine gitmeyin, davet edilirseniz yemek vaktini beklemek üzere daha önce gitmeyin; fakat çağrılınca gidin ve yemek yiyince dağılın, konuşmak için uzun uzadıya oturmayın; şüphe yok ki bunlar, Peygamberi incitir de utanır sizden ve Allah'sa doğruyu söylemekten çekinmez ve kadınlarından bir şey istediğiniz zaman perde ardından isteyin; bu, sizin yürekleriniz bakımından da daha temizdir, onların yürekleri bakımından da ve Allah'ın Peygamberini incitmeniz caiz olmadığı gibi onun eşlerini de bundan böyle ebediyen almayın; şüphe yok ki bu, Allah katında pek büyük bir günahtır." (Azhab.53)

    • ** not *** : kesinlikle amacım insanların inancıyla oynamak değildir düşündümde bu kadar zeki bi sözlük topluluğu olarak hiç düzgün olarak bu konu tartışılmadı artık zamanı gelsin dostlarım.

    Daha 5-10 Teorem editlenecektir.
    ···
   tümünü göster