1. 1.
    0
    evet arkadaşlar

    inanıyorum ki buradaki çoğu arkadaş hayatının bi kısmını etrafına yalan söyleyerek geçirmiştir. ister 1 saat, ister 1 gün, ister 1 ay.mutlaka olmadığımız birşeyi olmuşçasına etrafa söylemişizdir, bazen cool olmak için, bazen de altta kalmamak için. kandırmayalım şimdi birbirimizi. ha şizofrenik hareket falan gibtir edin, seviye yükselsin diye öyle söyledim. bildiğin "kolpalamak bu". hadi dökün kolpalarınızı!

    ben başlıyorum;
    oturduğum semt yüzünden okuduğum okullarda tipimle hep ön plandaydım(bu kolpa değil lan valla). ama lise 1 e kadar hiç çıktığım olmamıştı,3. sınıftayken ortaokuldan kızlar gelirdi yanıma ama ben onları kovardım, utanırdım,bazen utanmaktan ağlardım bile lan. 8. sınıfa kadar sırf utanmam yüzünden hiç kız arkadaşım olmadı. sonra bi liseye geçtim,aha yarra yedim. nasıl sıkıyorum nasıl sıkıyorum amk bazen kendim inanıyorum buna. mesela;

    -"galatasarayın altyapısında oynuyorum" demiştim, ulan amk halbuki hayatım sokakta top oynamakla geçti,bi kez seçmelere gitmiştim ama elenmiştim.
    -o zamanlar kameralı cep telefonları tek tük vardı,"kameralı telefonum var ama sattım" demiştim.
    -evimiz kiraydı,(ki hala öyle) "evimiz bizim" demiştim.
    -ulan amk hayatımda parfüm sürmemişim, bi kızın "hangi parfümü kullanıyosun?" sorusuna "fahrenheit" demiştim. ulan amk ne fahrenheiti?
    kendimi etrafa zengin gibi göstermiştim,ama işe yaramıştı lan valla, lise 1 öyle cool cool bitti.

    ama ne zaman lise 2 ye geçtim,ne zaman aşık oldum, işte o zaman yalanı bitirdim hayatımda,ama bu kolpalama olaylarına hep gülmüşümdür, hala gülüyorum.

    hadi sizde anlatın beraber gülelim
    ···
   tümünü göster