1. 1.
    +88 -7
    uykucu sevgilim, ben ve sevgilimin kuzeni (kuzeninin amı var) karar verdik ve sinemaya gittik panpalar. bunun kuzeniyle de muhabbetimiz çok iyi değil. neyse ben ortaya oturdum, sevgilim sağıma, kuzeni ise soluma oturdu. sonra ben patlamış mısır almak için dışarı çıktım. bir normal boy bir de büyük boy aldım ve büyük boyun altını deldim.

    içeri girdiğimde film başlamıştı. normal boyu kuzeninin koltuğunun yanına bıraktım ve büyük boyu da altında açtığım deliğe gibimi sokarak kucağıma aldım. sonra sevgilime hadi sen de ye dedim. üsttekiler çabuk bitsin de sevgilim gibime çabuk ulaşsın diye üstten bikaç tane yedim. sevgilim de yemeğe başladı. üsttekiler azaldı ve o an geldi. sevgilim elini gibimin başına atmıştı.

    tam o an yüzümde bin bir gülümsemeyle masturbasyon beklerken şiddetli bi biçimde şamar yedim. şok olmuştum sağıma bi döndüm ki..!!

    o da ne!! bu sevgilim değildi.. evet evet kuzeniydi.. kız birden "bin sapık allah kahretsin seni" diyerek yerinden fırladı. ben de o anki şaşkınlıkla mısır kutusunu gibimde unutarak peşinden koştum. kız sinemadan çıkmıştı. ben de çıktım ve arkasından koşmaya başladım. yanlış anladığını anlatçaktım ki bi an durdum.. işte o an başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü! yavaşça başımı aşşağıya eğdim ve gibimde mısır kutusuyla bir alışveriş merkezinin tam ortasındaydım. en az 100 kişi bana hayretler içerisinde bakıyordu. bi anda bi güvenliğin bana doğru koştuğunu gördüm ve hemen asansöre atlayıp otopark katına indim, arabama atlayıp kaçtım..3 gündür evden çıkamıyorum beyler :(

    sevgilim mi? koltuğu rahatsızmış diye kuzeniyle yer değiştirmiş ve sonrada uyuyakalmış. avm kapanırken uyandırmaşlar. hala hiçbişeyden haberi yok. talihimi gibeyim :/

    (bkz: chrissin bütün hikayeleri bu başlıkta)
    ···
   tümünü göster