1. 2401.
    +30
    beyler yaş 19 falandı bi kızla çıkmaya başlamıştım. kız bizim tükanın yanındaki mağaza da çalışıyor ama iş çıkışı uzak bir yerde buluşuyoruz. çıkmaya başlayalı 1 hafta falan olmuştu,bu işten çıktı dolmuşa bindi gitti,ben de bindim arabaya buluşma mekanımıza doğru gittim. baktım dolmuştan inmiş beni bekliyor, indim arabadan,her zamanki gibi elini sıkıp kafa tokuşturdum. ya öküz müsün 1 haftadır yüzüne vurmayayım diyorum ama ben senin kankan değil sevgilinim dedi.

    sonra kahve içmek için oturduk bir yere,bu bir şeyler anlatmaya başladı, işte bi kız arkadaşım var falan şöyle yapıyor böyle yapıyor derken ben kopmuş gitmişim. bu anlatıyor ama benim algım kapanmış amk. hmmm hmmm diye dinliyorum, sonra çıkardı telefondan bi msj gösterdi, burcunun o haftaki yorumuymuş. ben de kız arkadaşı msj olarak attı zannedip,o arkadaşın bruçlara inanıyorsa kafasını gibeyim o arkadaşının,her hafta milyonlarca kova burcunun aynı şeyi yaşama ihtimali mi var amk? dedim. sonra arkadaşım göndermedi, abone oldum her hafta burcum telefona geliyor dedi. trip yaptı.

    en güzeli en sona kaldı
    bu kızla ilk buluşacağım gündü, gittim cafeye,1 kahve söyledim sigaramı yaktım bi baktım sigara bitti. cafe bir binanın teras katı. sigara almaya gitsem gidemem.. sigarasız da gibsen olmaz. kızla daha ilk buluşma 1 kere telefonla konuşmuşum şimdiye kadar,1-2 kere de msjlaşmışım. neyse aradım kızı,ya benim sigara bitti, gelirken bi winston soft al dedim. kız şaşırdı tamam dedi. 10 dk sonra geldi, sigaramı verdi,o zaman 3.75 miydi ne taktu winston. 5 tl yi zorla verdim buna, gayri ihtiyari olarakta üstü kalsın dedim amk. kız elinde para ile öyle kalakaldı. bende jeton anında düştü durumu kurtarmak için,ya yanlış anlama espri yaptım tabii ki sende kalmasın paramın üstü. bozuk olunca verirsin dedim. amk. sıçtım sıvadım.
    ···
   tümünü göster