1. 1.
    +9
    Olumsuz tarafları.
    Pek çok başlıkta iyi yönlerinden basedildi hepside dopru ben sadece olumsuz yönlerini yazıcam.
    1-Eğer evlendiğiniz hatun türkçe bilmiyor aileniz ise onların dilini bilmiyorsa eşiniz ve aileniz arasında sürekli tercüman olursunuz. Eşiniz türkçe öğrenene kadar epey sıkıntı yaşarsınız sonuçta bakkaldan ekmek bile alamaz."En kötü 6 ayda türkçe öğrenirler"
    2-Eşiniz pek çok slav kızının olacağı gibi türk kızlarından daha güzel olacaktır buda pazarda, marketde,bakkalda yolda gerek bayan gerekse erkeklerin gözle tacizine maruz kalamsına sebep olacaktır."Pazarda eşime 60 yaşındaki bir teyze 100 desibel ile maşşalhh maşallah diye bağırmıştı. Erkekleri saymıyorum bile kaç kere hır gür kptu saymadım!!!
    3-Malum yabancı olduğu için eski yasa ile 3 yıl yeni yasa ile 5 yıl T.C vatandaşı olamıyacaktır bu zaman zarfı içerisinde her yıl oturma tezkeresini yenilemeniz gerekir "SOYGUN" yanılmıyorsam buda indirime girmiş ama ben 4 yıl 2500-3000 vermişimdir.
    4-Din konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bazıları oldukça tutucu olurlar durduk yere 25 aralık sabahı kilise arayabilirsiniz "mezhep farkı olabilir" yada adam gibi teblih edersiniz. Tatlı dille teblih ettiniz zaman "şakirtce baskı ve zorlama ile değil" pek coğu kabul eder.
    5-Evlenmeden önce ailenizinde bir fikrini almanızı öneririm sonuçta evlilik hayatınızda ailenizinde önemi olucaktır onlara danışın derim
    6-Pek cok arkadaşınızın hatta yeni tanıştıklarınızın dahi eşinizin türk olmadığını öğrendiğinde size yaklaşımı hiç değişmeden şu şekilde olacaktır
    a-Kanka "tanışalı 5.dk olabilir" ailen bişi demiyormu?
    b-Peki yenge müslüman oldumu? "sanane a.q.ç diyanet işlerindenmisin?"
    c-Bu son soru farklı versiyonlarla fakat aynı yavşak gülümseme ile gelir.
    -Yengenin kardeşi varmı?
    -Yengenin kankası varmı?
    -Yengenin arkadaşı varmı?
    -Yenge bizi birileri ile tanıştırırmı?
    işte böle bunlar kötü yanları ama şu varki ölmeden cennete gitmekmi yoksa her bayram veya düğünden annemgiler veya babamgiller ile başlayan ve sonunda muhakkak bir ihale çıkan hayat mı KARAR SiZiN ZANZALARIM.
    ···
   tümünü göster