1. 1.
    +8 -2
    yeniden yayındayız..
    http://www.inci-radyo.blogspot.com

    (alttaki klagib manifestomuz amk )
    evet sevgili muallakler.

    orjinal inci radyo artık taka sardı. karı kız istila etti. herkes karının kızın peşine düştü. karıysan hemen dicey oluyodun. karıysan yayına bağlanabiliyodun. aylarca dicey olmak isteyen erkekler gibe sallanmadı ama iki günlük karılar dicey yapıldı.. ayrıca artık geyik dönmüyodu radyoda. inci sözlüğün radyosunda sırf müzik çalınmaya başladı. eskiden böyle değildi sağlam geyik yapılırdı . adam gibi taşşak geçilirdi. ama şimdi bi dicey geliyo kafasına göre müzik çalıyo sora gibtirip gidiyo. e dıbına koduklarım ne farkı kaldı inci radyonun sourberry'den ? inci sözlükte nası geyik yapılıyosa radyoda inci sözlüğe yakışır bi şekilde adam gibi geyik yapılan bi yer olmalıydı. en başlardada böyleydi zaten.. sonuçta bu inci sözlüğün radysu beyler bunu unutmayalım.. amaç iyi müzik dinlemek değil adam gibi geyik yapmak olmalı her zaman.

    inci radyoya iyi müzik dinlemek için gelmek inci sözlüğe felsefe yapmaya gelmekle aynıdır. amac her zman geyik yapmak inci ruhunu yasatmaktır.

    bizde bunu sağlamak icin adam gibi geyik yapmak, am peşinde koşmak yerine inci ruhunu yaşatmak için yeni bi radyo açtık beyler.

    adres ; http://www.inci-radyo.blogspot.com
    ···
   tümünü göster