1. 7326.
    +3
    arzuları

    ideal erkeği ona ihtiyacını olduğunu hissettirdiği erkektir.Ona yardımı edebilecek, bakabilecek ve hatta kurtarabilicek bir erkeğe ihtiyacı vardır.
    Bu Kendisi içindir erkek için değil. Buna ihtiyacı vardır. Sadece Onla ilgilenmeyin ona değer verin amk.Onu etkilemek için abuk sabuk hareketler yapmayın.
    Küçük jestler iyidir.ama daha fazlası gerek. sözler önemlidir. mesela bana çok iyi davranıyorsun seni özlüyorum hayatımda gördüğüm en huur(buraya değişik şeyler ekleyin işte) kızsın

    Bu tip kadınları kandırmak kolay olabilir. Esnekmiş gibi gözükebilir. eğer sizi başka kadınlarla görürse
    muhtemelen sizi giblemicektir. kendisine sizin onu bir gün seçeceğine anlatmaya çalışır.ama bunu dert etmeyin.bir akşam onunla iyi vakit geçirdikten sonra ertesi onu aramamanız onu gibinde bile değil beyler.

    beni yanlış anlamayın - size bakmayı sizinle ilgilenmeyi seviyor.ama karşılıksız kalması onu savunmasız yapar.bu sizin onu kız arkadaşı olmanız ya da kendinizi sadece ona adamış ihtiyacı anldıbına gelmez.
    Değer verdiğinizi , terk etmeyeceğinizi ve sizin onun hakkında düşünmenizi bilme ihtiyacı duyar.ona sevgilim demek yetmez.

    etrafınızda arkanızı kollayan ve yardımcı bir kadın olmak istediği sürece ve sizde ona değer verirseniz o bunu kabul edecektir. eğer istediğiniz oysa o yalnızca sizin olduğu için aşırı eğlenecektir.
    ···
   tümünü göster