1. 7351.
    +2
    dmg devam beyler.

    ateşleme(daha doğru çevirisi gaza getirme sanırım)

    agresif(saldırgan-atılgan) girişimler sonuç vermez ancak kendinden emin girişimler sonuç verir. kendine güvenmekle ne demek istediğimi hatırlayın. dmg her şeyi görür , maçoyla kendinden emin olan insanların arasındaki farkları görür. kendine güvenmekle küstahlık arasındaki farkıda bilir.

    bunun anlamı sizin girişimlerinizin yere ayakları sağlam basmalı ve rahat olmalı. sizin diğer ekekler gibi niye kuyruk sallamayan ve yaltaklanmayan bir insan olduğunuzu merak edecektir. bence en güzel yolu onlara içten, samimi ve gerçek iltifatlarda bulunmanız. bu durumda kız "ben güzelim ve aslında bu çok önemli değil" diyecektir.

    mesela göz göze gelip soğukkanlı(heyecansız) bir sesle “bu akşam güzel görünüyorsun” deyin. Son bir göz temasının ardından uzağa(başka bir yere) bakın. Hatunun iç sesi :”güzel? Sadece güzel miyim? Bu adam kim böyle?”(dikkatini çekiyorsunuz yani)

    momentum

    önceden dediğim gibi dmg lerin ilgisini kazanmak 2 nedenden dolayı kolaydır. ilki baştan çıkarmak için kovalamayı sever. ikincisi her erkeğin onların ayağına kapanması. Yani bunu yapmamalıyız. Böylelikle hatun sizi elde etmek isteyecektir.

    Hatun, erkeğin üstün olduğunu, erkeğin kendiyle ne kadar barışık ve kendiyle ilgili şaka yapmasıyla ölçer. Kızla hedeflerinizi, hatalarınızı, ilgilerinizi ve aptal çocukluk anılarınızı ve en utanç verici(ekşici diliyle en dumur anlarınızı) açıkça konuşun. Kızınkilerin ne olduğunu sorun. Konuyu aşk, arzu,hedefler ve hatalarda tutun ki bunlar bizi insan yapan şeylerdir.

    Başka bir diğer şey ise – bunu yetiştirmek biraz tecrübe ister- dikkatinizi önemli anlara verin. Hislerinizi dinleyip bir hamle yapın veya sakince ve çekici bir şeyler söyleyin. Bundan sonra uzaklara bakıp vücudunuzu rahatlatın.

    iletişim

    Tabiî ki dmg’lerle konuşulacak en iyi konu cikstir. işin bu bölümü tamamen doğru söylemektir. Normal erkekler ciks hakkında konuşurken oldukça heyecanlanırlar. Tamam, hatun ciksidir ama sizin o kadar rahat olmanız gerekir. Hatun her zaman sizi gözlemler.bu konuda hatunların baktığı birkaç konu şunlardır.

    Hatun, sizin işi yapabileceğinizden emin olmak ister. Pornstar olmayabilirsin; ortalama, ortalama altı yeterlidir nasıl kullanmayı bildiğiniz sürece. Sizin kendinizle övünmenizle onun için az birşeydir. Eğer bu konuda kendinizle ilgili espiriler yapabiliyorsanız kızın gözünde artık güvenilirsinizdir. Bu sizin cikste kendinizden emin olduğunuzu ima eder.

    Hatun sizde dayanma gücü olduğunu bilmek ister. Niyetinizi muhabbet esnasında belli etmeyin. Ondan hoşlandığınızı çaktırmayın. ciks hakkında salak saçma gülüp çok heyecan yapmayın. ciksi havadan sudan bir muhabbet gibi, tuttuğunuz takım hakkında konuşurmuş gibi konuşun. işte nedeni:

    Kadın tutkulu erkek arar. Hiç cevap vermeyen birine zevk vermek eğlenceli değildir. Aynı şekilde sadece duygusal bakanlara da.kız öncelikle size baktığında sizin yatakta aslan olduğunuzu bilmek ister. ciks, hedefler ve diğer her şey için coşkuyla konuşun.

    Abazalıkla tutkulunun arasında farkı anlamamız gerekir. Eğer hatunu giberken hatunun zütünün sallanmasını izlemeyi sevdiğinizi söylüyorsanız(boşaldım) bunu duygularınızla ve heyecanınızla birlikte anlatın. Ancak bunu o hatuna da uygulayacağınızı çaktırmayın. Kız bundan sonra onun tutkusunun bir parçası olmalıyım ve ona bunu vermeliyim diye düşünecektir.(neden şimdi olmuyor diye düşünecektir hatta)
    Son şey kızın aradığı bir yatırımcıdır(y). Erkeklerin aptal olduğunu biliyordur çünkü birçoğuyla ilişkisi olmuştur. Sizin hatunun dıbını yalarken mükemmel olmanızı istemez ancak ona yatakta adeta tecavüz edeceğinizi bilmek ister. çünkü kız ciksidir ve bunu hak eder.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster