1. 26.
    +1
    panpa hiç birşeyin marka olmak zorunda değil, sen çok zengin değilsin hatta olmak zorunda da değilsin. kendin ol ya da almancılar gibi gezme yeter. ama tatmin olmadın bu sölediklerimden de biliyorum o yüzden sana yardımcı olacak 2 seçenek var ikisini de yazıyorum.

    1- internetten yerli yabancı farketmez trendy siteler bulabilirsin yeni moda neymiş ayakkabı için tişört gömlek için pantolon vs. bunları belirle ve ucuz mağazalardan markaları dışardan bakıldığında görülmeyenleri al. sahte alma ben ki çok fazla dikkat etmem ama 200metreden sahte olduğunu anlarım. o yüzden bi marka ibaresi olmasına gerek yok kesimi ve renkleri güzel olsun yeterli. benim tavsiye edeceğim yol bu.

    2- kaliteli sayılan mağazalara gir (zara-pull&bear-bershka) bu sölediğim markalar genç erkeklerde en çok tercih edilen ve en trendy markalardır. öncelikle bu 3 mağazada gözüne çarpan ucuz olan sürüyle şey olacaktır onları topla. pahalı olanları da aklının bi köşesine not et. modellerini aklında tutup farklı mağazalarda benzer ve ucuz olanlarını bul. örn. polo garage sağlam taklitçidir ve marka logosunu artık çoğunlukla kullanmıyorlar. ya da koton marka logosu kullanmazlar. mango he mağazası varmı sizin oralarda bilmiyorum ama orda da muallak işi şeylerin arasından güzel bişiler bulabilirsin. fiyatı ucuz.

    bunlarla da tatmin olmadıysan 18 - 22 yaş işi marka bişiler istiyorum illa ben çünkü malım diyosan özet geçiyorum;

    -bershka
    -pull&bear
    -zara
    -polo
    -koton

    bunlara bak. ha giberim para da bulurum yeter bu eziyet dersen de harvey nichols ve sean john var.

    ama tekrar tekrar söylüyorum ne giydiğinin hiç bir önemi yok önemli olan onun içinde ne olduğu, eğer içi doluysa giydiğin kıyafetlerin bi anlamı olur yoksa apaçi bi zengin bebesi tiplemesinin ötesine geçemezsin.

    önemli not: ne taku sahte alıyosan al ama sakın saat ayakkabı ve parfümü sahte alma. bi de dişlerini fırçala mutlaka sarı dişler tüm kıyafeti öldürür her gün banyo yapman gerektiğini söylemiyorum bile. sevgiler şeker kardeşim
    ···
   tümünü göster