1. 26.
    +2
    benim de başıma geldi benzer bi olay;

    üniversite zamanında oturdugum yerde bi tane şok vardı, 2 tane genç kasiyer kız vardı. ben ve ev arkadaşım ne zaman gelsek ihihihi gülüşmeler falan oluyordu. sonra bigün feysbukta takılırken bi baktım bunlardan biri ekleme talebi yolladı, ben tanıdım ama kimsin falan diye tanımamazlıktan geldim. ayak yaptım anliiicaan...

    sora ekleştik biraz muabbet sohbet falan zaten karı benim kredi kartımdan görüp ismimi not edip ekledigi icin 1-0 öndeyim. ben gidip geldikçe alısverise orda asıl muabbeti ediyorum. sürekli alkol falan alıyorum bunlar diyolar yuh ya ne cok iciyonuz falan diye. dedim siz icemiyorsunuz galiba, evet falan dediler. dedim gelirsiniz bigün içeriz ya birlikte falan diye yol yaptım.

    2-3 gün gecmedi hemen planlamıs huurlar amk ne zaman gelelim, hani gelcektik falan yaptılar. bi gün aldık eve birimiz bi odada birimiz bi odada gibtik bunları.

    özet olarak şöyle diyim; kasiyer masiyer tayfası biraz saksocu, gibişken, azgın karılar olabiliyorlar. bu nedenle direk açık konus amk kaybedecek neyin var ki?
    ···
   tümünü göster