1. 76.
    +1
    bak güzel kardeşim. bornova küçük parkta arabama arkadan bi herif vurdu. indim aşağı, yanında karısı ve 2 yaşlarında dünya tatlısı kızı. gördüm gardım düştü, diyemedim bişey (ki abilerimiz bize dedi ki yanında karısı olan, çocuğu olan, sizden yaşca saygı hak eden bi adam görürseniz eyvallah deyip yürüyün.) arabasına doğru yürüdüm. bekledim ki insin geçmiş olsun dileyim. sonrası rapor, kasko vs, dokunan mı var amk. bu huurçocuu naptı? indi arabadan bi sağlam kafa asıldı bana, kafamı geri çekmesem burnumu kıracak olan darbe dudağıma indi. afalladım. karşılık verdim. kaşını gözünü bi düzelttim ama baktım kurtulamayacağım, kafe masasından kaptığım limonata bardağıyla onun kafasını 5 cm yardım, kendi elimi de kan revan hale getirip yığdım yere. polis müdahale etti, biber gazıyla yerde yatan adamı közleyip üzerime atladı. ayrıldık.

    aynı ambulansta hastaneye kaldırılırken dedim ki, sen haklı ol, ben haksız. sıkıntı değil. ama o ufacık kız çocuğuna ne diyeceksin? baba niye kanadın sen dese ne yanıt vereceksin hiç düşünmedin mi? afalladı huurçocuu. özür diledi. bak ben bunları düşünemedim dedi.

    sonuç? çocuğun pgibolojisi alt üst, serçe parmağımda tendon kesisi yüzünden hiç bi zaman düzelmeyecek olan bi hatıra, kafasındaki 5 cm lik yara. neye yaradı? neye amk? gelicek mi geri?
    ···
   tümünü göster