1. 26.
    +6 -1
    @1 1-türkiyenin enflasyonla mücadele paketi kemal dervişle başlamıştır. akp bunu devam ettirmiştir
    2- paradan 6 sıfır atma hadisesi ilk refahyol hükümetinde planlanmıştır dsp koalisyonu ve akp bu planı devam ettirerek nihayete erdirmiştir.
    3- imf anlaşmalarının durdurulması olumludur lakin bu da dsp nin ekonnomik planının sayesindedir ayrıca cari açık 10 katına çıktı akp ile ve bu imf borcundan daha kötü bir göstergedir.
    4- türkiyede bankacılık yasasını çıkaran kemal derviş ve o dönemki bddk ekibidir akp nin bir alakası yoktur konuyla
    5- burada akp nin hakkını veriyorum
    6- burada da hakkını verdiyorum
    7- insanlara balık verme balık tutmayı öğret.
    8- başka iktidarlarda da planlandı fakat uygun şartlar oluşmadığından yapılamadı burada da akp nin hakkını veriyorum
    9- alakası yok güzel kardeşim yolyapmak için zaten halk yeterli ödenekten fazlasını veriyor vatandaş bunu yapmaya mecbursun devlet olarak. bu arada o duble yolların anadoluda çoğu zift ve mıcırdan yapılır. heryeri tem zannetmeyin amk.
    10- vizesini gibeyim ne kadar 3. dünya ülkesi varsa onlarla vize kalktı al bakayım şengeni alabiliyo musun onu söyle bana
    11- dış politikada hiç bir zaman rezil olmadık ama sandığınız gibi güçlü de olmadık. en yakın örnek 2002 de dsp-mhp iktidarında türk hava sahasının amerikaya kapatılması.
    12- nerede kime örnek gösteriliyoruz kime sözümüz geçmiş. afrika ülkeleri ve ortadoğuda bikaç 3. dünya ülkesini diyorsan gibtir git. avrupa ve amerikada değişen bişey yok. türküm deyince adamlar vize bile vermiyor amk.

    edit: bir ülkede hiçbişey dünden bugüne değişmez. bunu şöyle üşün bir yapının temelini ben atıyorum ama kurdeleyi sen kesiyorsun.

    yine edit: tabi siyaset böyledir kendinden önceki yönetimin hakkını kimse vermez. başkası başlar ma ben yaptım denir.
    ···
   tümünü göster