1. 1.
    +44 -5
    kız arkadaşımla bunların kuzenine gidiyoduk geçenki mısır kutusu meselesi için özür maksatlı. bunların siteye geldik asansörle 21. kata çıkacağız. gökdelende oturuyor amk zengin binleri. neyse asansör kalabalıklaştı tıkış tıkış oldu amk. bende de bir gaz birikintisi var ki sormayın.. yemişim yumurtaları mısırları mide felç amk.. tam inecekken dedim bi binlik yapayım da öle inelim.. kapı açıldı fısssssss diye bıraktım osuruğumu indim.. arkama döndüm gülerek sevgilime anlatçam bi baktım bu yok.. hay amk dedim inemedi heralde bekleyeyim bari. 5 dk oldu birden üst kata sağlık ekibinin çıktığını gördüm. noluyo falan derken asansördeki insan topluluğu aşşağı iniyordu ulan hepsi karınlarını tuta tuta bana gülüyorlar.. ne olduğunu anlamıyorum ama ben.. birine dedim lan niye gülüyonuz bana diye..
    adam da dedi ki: "kardeş inerken fısssss diye osurduğunu duyduk sonra da bi baktık aramızdan bi kız bayılmış senin kokudan ayıltamadık.ne yedin amk için çürümüş senin ahahaha" dedi.
    amk sonra bi kamera bi de muhabir geldi yanıma beyfendi bir bayanı bayıltmışınız biz gag tarzı komik konuları ele alan program yapıyoruz bu haftaki olayımız bu dedi.. amk bi de beni kameraya aldılar.. herkese afiş ettiler.. kıpkırmızı oldum lan..

    sevgilim mi? asansörde uyuyakalmış.. bayıldı dedikleri de oymuş amk.. uykusu ağırdır, uyandıramamışlar kızı.. yine rezil etti beni yaa.. napm ayrılayım mı bundan artık?

    (bkz: chrissin bütün hikayeleri bu başlıkta)
    ···
   tümünü göster