1. 101.
    +5 -1
    @83 aynen amk ya.
    şu fire drake geldikten sonra sadece 6-7 ay kadar ardreamda takıldım sonra tamamen sildim oyunu.
    gidişhatı belliydi zaten gibmeye başlamışlardı. rebirthler vakryler bifrostlar garip garip şeyler gelmişti amk.
    oyunun o eski sadeliği ve bilinmezliği kalkmıştı hep.

    biz 25 lvl a kadar maradonda orc da lycanda kasılan, ordan sonra 40 a kadar skeletonlarda 50 60 a kadar zombielerde kasılan zamanlarda oynadık.ki o zamanlar aga lafının bile bi güzelliği vardı.
    oyunun bilinmeyeni vardı, hack yapan düpe yapan çooook nadir taşaklı adamlar vardı. şimdiki gibi miydi dıbına kodumun oyunu?

    opal crystal çıkınca bile partiyi disband ederdik niye 150k ediyodu opal çünkü. hele harpylerde md çıktıysa offf bakmışsın 8 kişilik parti bi anda 4 kişi kalmış. sonra disband çekenler kara listeye alınır gibtir edilirdi slotlardan.

    msn koxpcu horn bowlu asaslar vardı apelerde skeletonlarda. akii koxp paralıydı herkes alamıyodu öyle eskiden.
    elinde yanan itemi olan adama, shell olan adama zoom yapılırdı. raptor veya shard varsa hele off direk pm atılırdı.

    abyss kasmak vardı sabahlara kadar 3-4 milyon pot parası çıkartabilmek için.

    goblinlerde para kasmak vardı. topluyu açtıysan hele bi de paper mage isen ooh işi yemiştin. party atar kutu alırdık toplu kesenlerden. party blocklamayı çok sonra bulmuştu millet. bazen 60 lvl üstü taşaklı mageler gelir nova ile goblin bouncerlarda para kasardı. pm atıp yalvarırdık parti parti diye.

    saber toothlarda smilodonlarda boş yer bulmak mümkün değildi o zamanlar. 30 lvl olan koşardı köpeklere.
    swift için buff için zütünü yırtardı herkes partilerde.

    pelerinli clana girdiysen hele oy anam oy gel de karizmaya bak. pelerinin var artık ally bile olsa zütün kalkardı. boru değil pelerin giymek büyük işti o zamanlar.

    savaşlarda warder keeper falan iplemez o koca yeşil alanda adam bulup öldürmeye çalışmak vardı. taşaklı asaslar direk stealth gelip keser giderlerdi tabi..

    lan +7 dual md +7 chitin set pp +2 dual kekuri dex9 küpeler ile 60k np kasmıştım diesde 61 lvl asas ile.

    ne günler vardı ne günler. o ezik, oyunu bilmediğim ama bildiğimi sandığım, knight online müziğini mute yapmadan oynadığım zamanları çok özledim amk. eski videolara baktıkça harbi garip hissediyor insan.

    şimdilerde knight oynuyorum diyen bebeleri görüyorum. kafelere gidip 60 70 lira verip gb falan alıyolar. item kiralamalar futbol sahaları neler neler neler gelmiş oyun almış başını gitmiş silk road gibi bişey olmuş. yazık onların hepsine onlar da knight online oynadıklarını sanıyorlar işte.. goblin slotlarını sorsan yerlerini bilmezler..

    neyse binler ağlıycam şimdi amk hepsini okuyan varsa gerçek ko cudur helal olsun lan.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster