1. 1.
    +5 -4
    arkadaşlar bu inci sözlüğü ayyıldız team sayesinde öğrendim ilk başta hiç sevmedim her gün o facedeki caps sayfalarını gibayet ettim sonra bi farkettim ki bizim inciyle espri kültürümüz çok yakın * sonra geldik gördük inciyi... ibretlik paylaşımlar gördük bedava brazzers şifreleri gördük(ama malesef hiç giremedim),çeşitli mastürbasyon teknikleri gördük,çeşitli gibertmelerde bulunduk amma ve lakin :
    • gel gör ki insan kendi kendine bir dünya oluşturup o dünya içerisinde kalakalıyor ve sosyal bir ortama girerken çok zorlanıyor,espri yaparsa(küfürsüz) çevresindeki insanlar anlamıyor yani bir nevi ortamdan soyutlanıyor !
    • ve sırada işin dini boyutu: şimdi bana şakirt diyen arkadaşlar olabilir ama şakirt değilim
    bu videoda http://inci.ca/uo82r3ihly herşeyi özetliyorum
    Allah'tan korkun arkadaşlar bir düşünün o küfürleri edince insan ne kadar büyük bir kul hakkına giriyor ; o ferreları izleyince insan ne büyük günaha giriyor o gözler cehennemde oyulur kardeşlerim...

    evet arkadaşlar daha bir sürü sebep sırayalabilirim ama size tek şunu söyleyim
    özet:ahlağı bozuk olan bir grup insan(serkan ve çetesi) büyük bir kitle yakalayıp onları güldürüp * bi o kadar da günaha sokup üstümüzden para kazanıyor !
    • o internette 2 parmak kalınlığındaki reklemların bile aylık minimum 2000 tl gelir sağlıyor ve biz ne yapıyoruz ahirette kendimize 5+2 güzel bir triplex cehennem çukuru hazırlıyoruz *
    benden bu kadar arkadaşlar kendinize iyi bakın

    not:liseliyim ve bu sene son senem *
    ···
   tümünü göster