1. 1.
    -1
    en başta önemli bişey diycem, okunmaz lan bu diyenler için, en altta ref linki vardır o linkten oyuna girip ne gibimmiş bu diye bakabilirsiniz, beğenmezseniz oynamazsınız panpalar oyuna girerseniz ilk işiniz bana pm atmak olsun oyunu özet geçerim size sonra severseniz oynarsınız giberim la bu ne derseniz gibiniz sağolsun beyler oyuna başlayacaksanız kıbrıstan başlayın panpalar, yavru baykuşlara özel muamele var kıbrısta.

    oyunda pm sistemini çözemeyenler sözlükten pm atabilirler. ama mutlaka pm atınki oyunla ilgili bişeyler gösteriyim size, ona göre oynayıp oynamamayı kararlaştırın.

    http://imgim.com/2011652107.jpg yook panpa ne kandırması oyuna başlarsanız yardım etmek, sizi oyuna ısındırmak benim görevim

    evet panpalar belki erepublik ismini daha önce duymuşsunuzdur. erep bir browser oyunudur. real time oyunların aksine(ogame,travian, vs vs) oyun saatlerce pc başında olmayı gerektirmeyen bir gerçek hayat simulasyonudur. aranızda en ezik liseli binler bile e-dünyada bizle eşit birer vatandaştır.

    isterseniz oyundaki işlerinizi sadece 3 dakika içinde halledip çıkabilirsiniz. (günlük olarak) belli bi seviyeye kadarda bu yeterlidir, ama oyundaki incici panpalarla sohbet etmek için bile arada oyuna girdiğim oluyor *
    ya da politika ile uğraşıp seçimlere katılabilirsiniz.. fortumu bağlayabilirsiniz.
    istersenizde savaşlara katılarak e-dünyada egonuzu ve ülkenizle etrafı gibertebilirsiniz. savaşlar için kalabalık ülkelerin çok büyük avantajı vardır. eğer boş vaktin varsa senide aramızda görmek isteriz panpa (özellikle liselilerin çoğaldığı bu zamanlarda erepteki ortam inan çok seviyeli sanarsınki bütün oyuncular 1. nesil falan)

    oyunda ayrıca kıbrıs incinin elinde bir devlet olup tüm yönetimi ve kontrolü inci üyelerinin elindedir. ayrıca amerikada ve türkiyede taşaklı panpalarımız vardır ama yavruların özellikle kıbrısta başlaması önemli binler.

    başta da belirttiğim gibi ülkemiz 3-4 ülkeyle savaşmaktadır. yaklaşık bir yıl önce sürekli yunanistan ile savaşlarımız olmaktaydı. bir ara haritadan silindik. 2 - 3 ay kadar haritada türkiye'nin yerinde yunanistan vardı. sonra ise dışarıya toplu göçler gerçekleşti. bu göç edenler geri dönmeye başlayınca, aynı hızla geri döndük.

    şimdiler de ise israil bela olmuş durumda.. ama güçleri bize yetmiyor * şu anda da israil'in yerinde türkiye'miz var.
    ve aynı zamanda kuzey'e doğru yayılmaktayız. türkiye süpergüç olma yolunda ilerliyor. sende gel dünya'nın gücü olalım..

    özet geç diyenler için:

    sana da ihtiyacımız var... ister kıbrısta ister türkiyede oyuna başlayabilirsin panpa herhangi bir sıkıntı yada soru olduğunda online olduğum süre boyunca her bi gibimi sorabilirsin. off isemde en sabahları girdiğimde sorunu cevaplarım panpa.

    türkiye şu an israili ve rusyanın bir kısmını, kıbrısta orta doğuyu gibertmiş vaziyette, kıbrısta başlayacaksan incinin yavru baykuşlar için ordusu vardır. savaşlar için gerekli yiyecek ve silahı bu ordu sağlamaktadır.

    bu linkten sanal dünya'da ülkene yardım edip, günlük yaşamın stresinden bir nebze olsa da kurtulabilirsiniz.. oyunda arkadaş listemde yaklaşık 600 incici olup tamamı aktiftir, bazı zamanlar oyunu sözlük niyetine kullanıp liselilerden uzaklaşabilirsin. ayrıca chat kanalındada pilavlı sohbetimiz olmaktadır.

    çok önemli bir dipnot: oyuna benim linkimden başlayanlara her türlü yönlendirmeyi yapacağım, eğer oyunda bu fakir kardeşime bir yararım dokunsun derseniz bu linkten oyuna girebilirsiniz. 2. alternatif aşağıdadır

    http://www.erepublik.com/en/referrer/lochbarex
    http://www.erepublik.com/en/referrer/lochbarex
    http://www.erepublik.com/en/referrer/lochbarex
    ···
   tümünü göster