1. 1.
    +2
    diye sağa-sola sayısız entry giren mal panpalarıma seslenmek istiyorum, bakın bende bebişinciyim eminim ki benim gibi eski hesabı kapatıldığı için etrafta bir sürü bebişinci hesap sahibi adam akıllı inci ruhu sahibi panpalarım doludur..
    Şimdi konuya değinmek istiyorum, üyelik açıldığında sol framde dolan sacma sapan bir dünya başlık ve entryyi gerçekten 1999lu-2000 li veledlerin girdiğine inanan mallar var bu sözlükte lan azcık o ufacık beyninizdeki değerli elementleri çalıştırıp düşünün binler adamların stratejisi belli bu kişiler armonik.tr.cr, ekşi, kızılelma vs. bi dünya inci sözlük karşıtı oç sözlükçü.. amaçları ne ? üyelik açıldığında topluca kayıt yoluna gidilip inciyi gibertip kadıya, ekşiye,armonik.tr.cr'e ve aklıma daha adı gelmeyen bi ton yapmacık inci özentisi sözlüklerine burdan adamı bezdirip oralara üye çekmek, yoksa anaokullu 1999 lu 2000 li veletler bu kadar organize olabilir mi mallar ?

    ama çözüm önerisi yok mudur vardır. sadece olay bu oçları kadar organize olmaktan geçer,bu armonik.tr.cr, ekşi vb. sözlükçü oçlarının bize yaptığının aynısını organize olup bizimde onlara yapmamız gerek, belirlediğimiz tarihte hedef sözlüğe toptan kayıt olup sözlük gibertmelerine gidilebilir.
    fakat benim vaktim olmadığı için bu tür konuları takip ve organize edicek panpamız var ise eğer önden buyursun .. he şimdi lan oç madem yapmıcaktın neden bu kadar okuttun bize bunu diyenlerede şunu diyeyim ;
    lan oç demesem bunları sözlüğü cidden anaokulluların bastığına inanıp burayı bırakıp özenti sözlüklere giren sayısız mallardan biri olucaktın,iş-okul faktörlerinin beni ve zamanı gibip bırakması nedeniyle anca elimden gelen bu kadar, dediğim gibi sözlük gibertme organizasyonu yapacak panpalarım illa çıkacaktır hadi beyler inci ruhunu gösterelim şu saf huur evlatlarına ..

    özet mözet yok azınızı giberim 1 kerede adam olun okuyun şurayı konu ciddi
    ···
   tümünü göster