1. 26.
    +3 -2
    hayvalar alemi
    kürtler
    kürt yada kürdo da denen hayvan türü , fiziksel olarak insana en çok benzeyen türdür , arka ayakları üzerinde yürüyebildikleri için insanlarla birlikte yaşamakta zorluk çekmezler , ancak yaydıkları pis koku ve dikkatli incelendiğinde görülebilen farklar sayesinde fiziksel olarak insandan ayrılabilirler.

    kürtlerin doğal yaşama alanları dağlardır, ancak aç kaldıklarında şehir ve köylere inip kendilerine yiyecek ararlar. kürtlerde yurt kavramı olmadığı için indikleri şehir ve köylerde de hayatlarını sürdürebilirler. kürt hayvanı çok kısa sürede ürer ve doğal çevreye zarar vererek bulunduğu çevrede yaşayan diğer canlı türlerinin yaşamasını engeller , bir dişi kürt ortalama 50 yıllık hayatı boyunca 10-15 arası enik doğurabilir. kürtler hayvanlar arasında en gelişmiş dile sahip canlılardır , yaklaşık 500 değişik ses çıkararak birbirleriyle anlaşabilirler.

    kürtler yaradılış olarak hain , sinsi ve asalak yaratıklardır , üretmeden tüketmeyi yani avlanmak yerine çalmayı ve leş yemeyi tercih ederler. kürtler sürüler halinde yaşarlar ve düşmanlarına genelde toplu halde saldırmayı tercih ederler.

    hayvanlar aleminin bu insanımsı yaratığının evrimi konusunda kesin bir bilgi sahibi olmamıza rağmen çeşitli türlerin karışmasından türediği varsayılmaktadır. ancak tüm bilim adamlarını hayrete düşüren şey evrimini geriye doğru yapmasıdır. kürtlerin kontrol altına alınmaması ve üremeleriyle mücadele adilmemesi nedeniyle kürtler insalık için büyük tehlike arz etmektedir ancak bazı "çok iyimser" devlet adamları ve bilim çevreleri bu yaratıkları bir tehlike olarak görmeyip birlikte yaşayarak zararsız hale getirme, ve hatta insanlaştırma gibi -bilimkurgu filmlerinde bile olmayan- hayallerle kürtlere karşı gereken önlemi almamışlardır. kürtler şu anda yaşadıkları yerde bir mikrop şeklinde yayılmakta ve insanlığa verdikleri zararlarını devam ettirmektedirler.
    ···
   tümünü göster