1. 1.
    +4 -1
    gece gece iyi gider diye düşündüm panpalar, vaktim de var epey yazarım talep olursa

    edit: sadece benim yazdığım kısımlar burada ama arada güzel yorumlar var onları da okuyun derim, hikayemiz finaline erdi. artık başka satırlarda buluşmak üzere..

    not: bu arada "baykuş ara" ya göre hikayemiz sözlük tarihinde en çok okunan ve yazılan 4. korkunç hikaye olmuş daha şimdiden, arada çok fazla saçma sapan up ların da olmadığını düşünürsek, epey bir panpamızla beraber korkabildik demektir.

    sizlere son bir tavsiye benden;korku duygusunu hafife almayın binler, ona dostuna verdiğiniz gibi önem verin, düşmanınıza duyduğunuz öfke gibi öfke duyun, ama sakın unutayım demeyin,zira o zaman kendini en amansız yerlerde hatırlatmasını da bilir, ayık olmak iyidir.

    http://inci.sozlukspot.co...4%b1n/@tsigalko+okoronkwo

    edit: kapıdaki sembolü çizip ekledim panpalar, yalnız tabi kurşun kalemi kalınlığında değil, tahta kalemi yazısı kalınlığında filan düşünün, çizgiler bu kadar ince değildi.

    bu arada bayramda eve dönünce o apartmanı da ziyaret etmeyi düşünüyorum, apartman içi caps alıcam, hatta bakarsınız sembolün orjinalini bile çekebilirim kapı değişmediyse ;)
    ···
   tümünü göster