1. 101.
    +3
    DEVAM EDiYORUM BURASI DA ÇOK ÖNEMLi

    diyelim siz aşk acısı çekerken kızı başkasıyla ilişki içinde gördünüz face de bi yerde okulda vs.O duyguyu bilirim beyler, içiniz akar böyle heryeriniz uyuşur, onunla tekrar olmak için herşeyinizi verecek gibi olursunuz.O kadar güzel gelir ki o an gözünüze, başka hiçbirşey düşünemezsiniz, keşke yapmasaydım, keşke ayrılmasaydım dersiniz.

    Bu anda kontrolü kaybettiniz an 1-2 gün kendinize gelemezsiniz, ağlayıp için kıza mesajlar atmanız muhtemeldir.Bu anda kendinizi kaybetmeyin. Mutlaka birine anlatın bu durumu, erkeklerle bunları konuşmak genelde sizi rahatlatmaz, gidin bi kız arkadaşınıza anlatın,ama her önüne gelen değil tabiki adam gibi düzgün sır tutan bir kıza dostunuza. Emin olun onunla konuştukça rahatlayacaksınız, aynı ortamda daha az muhabbet ettiğiniz insanlarla konuşun, yeni insanlarla da düzgün iletişim kurulabildiğini gördükçe o kızın ilah olmadığını giderek anlarsınız.

    En büyük yanlışlardan biri dönüp dönüp resimlere bakmaktır, asla yapmayın asla! her baktığınızda en başa dönersiniz, herşey boşa gider.o nasıl hayatına devam ettiyse siz de edin. Elbet bigün edeceksiniz neden şimdi değil?
    ···
   tümünü göster