1. 76.
    0
    @60 microsoft'tan vazgeçmek isteyen insan sayısı çok yüksek. buna karşılık "google; şifremi, evimi, arabamı istesin veririm" diyen kişilerin sayısı da azımsanmayacak derecede fazla (ben de bunlardan birisiyim). şahsen gmail kullanıyorum ben çünkü gerek arayüzü gerek kullanım kolaylığı ve eklentileri ile gayet kullanışlı bir platform. şu özellik hangi e-posta sağlayıcısında var;

    offline olarak gmail'i açıp maillerini okuyup, gerektiğinde "dosya ekleyip" mail gönderebiliyorsun ve bilgisayar internete bağlandığı anda gmail bunu algılayıp o gönderdiğin (aslında internet bağlantısı olmadığı için gönderemediğin) e-postayı adresine ulaştırıyor.

    bunun haricinde

    bir e posta yazdın yazdın en sonuna da örnek veriyorum "istediğiniz dosya ektedir." yazdın fakat eklemeyi unuttun dosyayı "gönder" dedin. pat karşına bir uyarı çıkıyor. "ekte dosya olduğunu söylediniz ama herhangi bir dosya eklenmemiştir" diye. bu fikirler kimde var?

    bu bir teknoloji değildir, fikirdir. google'ın muadil teknolojisi ms'ta da var ama hotmail'de böyle güzellikler yok. neden? çünkü yeni fikirleri değerlendirmiyor yada sunamıyorlar. sadece görselliğe önem veriyorlar.

    şahsen ben ms'ta çalışmak isterim, çünkü yeni fikirlerle şirketi daha üst seviyeye çıkartabilirim. sürekli iyileştirme, sürekli daha iyisini yapma çabasında olmalısınız ama sistem pek bi' yavaş ilerliyor ms'ta.

    @62 o ödediği $15 devede kulak. o kadar kâr ediyor o telefondan $15 zekat niyetine verir ms'a =)
    ···
   tümünü göster