1. 1.
    +10 -1
    evet liseli binler sizler için açtım tecrubelerimizi paylaşıyoruz ...

    (bkz: annenin yada babanın yanına sigara paketiyle gitmek) pantolonunuzun bel kısmına sigara paketini yerleştirin. hiç bir şekilde belli olmaz .

    (bkz: evde gizli gizli sigara içmek) bir çoğunuz sigara kokusundan dolayı içemiyor ola bilirsiniz. evde varsa vantilatör cama çıkın vantilatörü çalıştırın ve camda için duman ve koku içeriye girmeyecektir. yok ise sigarayı içtikten sonra elinize bir bez parçası alın gömlek pantolon vs. vs. fark etmez en köşeden cama doğru sallayın içerideki koku camdan dışarı çıkacaktır.

    (bkz: doğal yöntemler ile sigara kokusu giderme) ağaç yağrağına yada çimlere elinizi sürttüğünüz zaman elinizdeki sigara kokusunun gittiğini fark edersiniz dışarıda ise bu yöntemi kullanın ağız kokusu gidermek için ise sakız falan atın işte amk sakız yoksa sa bişeyler yiyin çikolata püskevit falan.

    (bkz: sigara içtiğinizden şüphelenmemeleri için) bir kere çok fazla parfüm sıkmayın. şüphelenirler. odada sigara içtikten sonra parfümü odaya boşaltmayın. şüphelenirler. annenizin yada babanızın yere düşürmüş eneyi deyip yerdeki sigarayı sakın almayın. sizi deniyorlardır. ben böyle yakalnmıştım sonra ne oldu lan o sigara amcık diye tepenize binerler.

    (bkz: sigara paketi saklama zulaları) eğer yaz ise dolaptaki kışlık montlarınızın iç ceplerine saklaya bilirsiniz. tabiki bu montlar deri mont gibi makina da yıkanılmayan montlardan olsun. annenizin yıkamak falan ister yakalnırsınız.
    2. zula pc kasanızın içi. benim zamanındaki pc lerde disket yerleri vardı şimdi disket tarih oldu o ayrı tabi. disket kutusunu söküp oraya zulalardım onun gibi bir bölmeniz var ise söküp oraya saklayın. tabiki kapaklı olması şartıyla.
    3. zula yeri. odanızda var ise tv ünitesine falan zulalayın yoksa kitaplık raflarına bakın eğerki çok tozluysa oraların tozu hiç alınmaz. yada bahardan bahara temizlenir. oralara zulalayın. tabiki kitaplığınız varsa.
    4. zula yeri. komidin vb eşyaların alt kısımları. genelde buralar risklidir . aman haa temizlik yapılırken kaldırdıkları zaman şak diye görürler.
    5. zula yeri : yazın tatile çıktığınız valizler ola bilir. yaz dan yaza kullanıldığı için sorun olmaz.
    6. zula yeri : benim pc kolonlarım 1 metre kadar büyüklükte baslı oldukları için onların içine de zulalardım. var sa öyle bir kolonlarınız oraya koya bilirsiniz .

    (bkz: annenden yada babadan sigara çalmak) bu çok risklidir dikkat gerektirir eğerki sayılı içiyorlarsa . mesala günde 10 tane kadar sigaranın hesabını iyi bilirler çalarsan hemen anlarlar. ama eğer canları ne zaman çekerse içiyorlarsa sorun yok 2 tane bile olsa 1 tanesini alın içtiklerini zannederler .

    dip not : yeteri kadar taktik verdim umarım işinize yarar emek için şuku verirseniz iyi olur binler

    özet : özet geçersem yannanı yersin bin oku da tecrubelerden faydalan

    edit : sizde yazın bakalım tecrubeleriniz daha bilmediğim ne gibi cinlikler var acaba
    ···
   tümünü göster