1. 1.
    +3
    beyler yarı türkçe yarı ingilizce girdim ki kafaları karışıp bizi bulamasınlar. bu başlıkta liseli nasıl saptanır bunun kurallarını belirliyoruz.

    ben başlıyorum:

    1. derece liseli: Bunlar en tehlikeli liselilerdir. Sayıları çok olmakla birlikte hızla ve kontrolsüzce türerler. en göze çarpan özellikleri 2. entry'de anne ile ilgili tek hücreli yaratıkların yapabilecekleri skindirik şakalar yapmalarıdır.

    2. derece liseli: 1. dereceye göre daha az rahatsız edicidirler ama hala çok tehlikelidirler. genelde haftanın en kötü entry'lerinde bu binlerin entryleri vardır. zehirlerini dikkat çekici başlık açıp ilk entry'de "şaka lan şaka" tarzı skimsonik laflar ederek akıtırlar. erken müdahele edilmezse öldürücü olabilirler. böyle bir vaka gördüğünüzde ısırılan yeri kadir inanır tarzı emme-tükürme, emme-tükürme metoduyla sterilize ediniz.

    3. derece liseli: bunlar keza korkutucu, nispeten tehlikesiz olanlarıdır. olur olmadık yerde "dedeler" ve "adam haklı beyler" gibi kutsalları kullanarak prim yapmaya çalışırlar. bu liselilere çok mağruz kalınması durumunda inci'den soğuma, manik depresif tavırlar ve geç boşalma gibi semptomlar görülebilir. tedavi için en yakın şukela entry'nin okunması tavsiye edilir.

    şimdilik gözüme çarpanlar bunlar. standartlarımızı belirlersek düşmanımızı daha iyi tanırız.

    özet isteme gözüm.
    ···
   tümünü göster