1. 1.
    +5
    Panpalar iddaanin sozde krali burda herkese got oldu 5 tl yi iki gunde 5000 tl yapma sozu verdi ama verdigi maclarin hicbiri tutmadi. Simdi iki gunu dort gune cikarmis.
    Ben size soz veriyorum. Bana 5000 tl yollayan on panpamin paralari ile adem havva otelde bir rus kariyla bu paralari iki gunde 5 tl yapacam beyaz peugeot marka arabamlan yalanina sokarimcilara da caps atmayi ekgib etmeyecem haydi panpalar acele edin….
    Desem bana eksileri bakacaksiniz kafayi mi yedin pic mesajlari yagacak..

    Benim bu baslik altinda vermek istedigim mesaj, kendini iddaanin krali diye lanse eden kisilerin 5 lirayi iki gunde - 4 gunde 5000 tl yapma gibi tutma olasiligi sayisalda 6 tutturmaktan daha zor bir olayi burada bas bas bagirarak vaat etmesi, bu vaadin da burada prim almasi, herife iki gunde 500-600 kisinin nickalti girerek, noolur yolla diye yanip tutusmasi. Millet yolla panpa deyip durdu, bir kisi bile sormadi "lan oolum sen bu iddaadan hayatinda kac para kazandin ki boyle bir taahhutte bulunuyorsun?" demedi.
    Bu tur bos taahhutlere prim vermeyin panpalar. Bilyoner ya da baska bir siteden rahatlikla kopyalanabilecek gecen haftanin en iyileri kuponunu kopyalayip burada ben tutturdum diye hava atan gotlere prim vermeyin. Ben 5000 tl yi 5 tl yapacam deyince ne aptal lan bu herif diyebildiginiz gibi 5 tl nizi 5000 tl yapacam diyen sozde iddaanin krallarina da ayni muameleyi gostermenizi rica ederim.
    ···
   tümünü göster