1. 1.
    +2
    lütfen ciddi dinleyin ve okuyun önemlidir, üşenmeyin ve okuyun

    beyler sözlüğün ilk zamanlarını hatırlıyorum . liseliler yokdu yada liseli davranışlar da bulunanların sayısı son derece azdı. ama şuanki durumada bakıyorum da. durum çok iç açıcı değil son derece vahim çünkü sayıları son derece arttı ve artık can sıkıyolar. biz bile inci için ne diyoruz taku çıktı liseli doldu vb. bunda mod ların yada yönetimin tabiki suçu var ama bence asıl büyük suç yada kendimize pay çıkarmamız gereken kısımda büyük. nedenine gelince..

    ergen mantığı yada ergen tavırları nasıl işler ? ben bişey yapıyımda dikkat çekiyim der mesela. yani tepki bekler aldığı tepki de çok önemli değildir aslında ki şuanki durumda öyle. mesela bi başlık açıyolar adriana limanın züt capsi yazıyolar entry yede qandırdım xd felan yazıyolar. işte bu kısımda bizim hata payımız devreye giriyo .. ne yapıyoruz ? @1 liseli huur çocuğu vb. diyoruz nick altı giriyoruz bir sürü kişi yapıyo bunu. yani onların ekmeğine yağ sürüyoruz. asıl dramatik konu ise liseli olmayanlarda liseli gibi rol yapıyo 1. nesil adam açıyo bebeşinci hesabı daşşak geçtiğini sanıp katılıyo liseli kervanına ve bilinçsizce aptalca gibiyolar sözlüğü el ele

    diyorumki beyler. bunların ekmeğine yağ sürmeyelim liseli ergen tavırlarına tepki göstermeyelim yani onların isteği zaten bu nede olsa bişey yapsın tepki alsın anasınada sövseniz adamın hoşuna gidiyo çünkü tepki alıyo süper yazarlar var adamların nick altları 2-3 sayfayken bu liselilerin nick altları bazen onlarca sayfa oluyo. tepki aldıkçada böyle davranmaya devam ediyo ve sayılarıda artıyo..

    beyler bizim bi felsefemiz vardı ya hani hatırlarsanız ölü taklidi yapın gider bunu uygulasak onlara tepki göstermesek böyle davranmaya deavm etmeyecekler.. etseler bile sol daşşakda sürekli başlıkları çıkmayacak yada entry leri giblenmeyecek ergen mantığıda buna diycekki böyle dikkat çekemiyosun vazgeç ..

    binler bakın gelin ölü taklidimizi yapalım bunlara prim vermeyelim.

    eski inci ruhu neden geri gelmesin..

    özet : ölü taklidi yapın prim vermeyin beyler..

    edit : am züt meme olsa bakardınız amk hala özet geç diyolar.

    Funeral adlı yazardan alıntıdır..
    ···
   tümünü göster