1. 26.
    +1
    @24 seni giberim psn'e de eklemem. Bu nasıl özet lan bin. BAŞARISIZ.

    Özet geçicek ve arada jonbonjovi'yi gibecek olursak:

    Karakterimize sex teklifleri geldiğinde evli ve çocuklu olduğunu söylüyor. Karısı ölmedi, öldürülmekle tehtit edildi. Zaten bu yüzden oyunda görevleri yapıyorsunuz. Karınızın ve çocuğunuzun ölmemesini istediğiniz için. Konusunu açıp okumayan liseli bin jonbonjovi eğer konusunu okumuş olsaydı sizlere; Yıllarca beraber haydutluk yaptığınız arkadaşlarınızı karınızın ve çocuğunuzun öldürülmekle tehtit edildiğinden dolayı bu eski haydut arkadaşlarınızı yakalamak görevini üstlendiğinizi söyliycekti eminimki.

    Bunun dışında oyunda otomatik hedef alma var ama gta4 deki gibi liseli işi değil. Levelın düşükse high power pistol hiçbi gibine yaramıyor. Lavuğu level 20 biri vurdu heralde çat diye öldü tabi gelmiş burada böyle bir inceleme yazmış.

    Multiplayer çok zevkli. Freeroam'da NPC tarzı çeteler var... Bu çeteleri öldürerek XP kazanabiliyorsunuz. isterseniz tek olarak da saldırabiliyorsunuz isterseniz 16 kişi olarak da. Tabi bu durumda XP bölünüyor. Diğer modlarda bu tarz NPC ler yok.

    Merak edenler için bir not: NPC'leri vururum level atlarım diyorsanız öyle bir dünya yok kardeşlerim. Bir NPC 1 XP veriyor okadar.

    Alınası oynanası bir oyun ama gta4 e tapmış biri olarak ben storysini okadar beğenmedim. Storysi bittikten sonra sadece online oynanabilecek bir oyun ve storysi okadar kaliteli değil. Evet kitapçığında falan hikayeyi okuyunca çok güzel falan dedim ama oyunun içeriğine baktığımızda yani yaptığımız görevlere falan. Çok basit düşünülmüş görevler olmuş ve efsane hiçbir yanı yok. Hatta eminim çoğu oynayacak olan kişi veya oynamış kişi bağzı görevlerde lan ben bu görevi neden yaptım şimdi diye uzun süre düşünecektir. Mekgiba'yı hiç anlatmıyorum adamlar ingilizceyi çat çut konuşuyor ve alt yazıyı açmadan anlamanız baya zorlaşıyor.

    Ha bide harita harbi büyük. San Andreas'ın 3 katı falan. Ama çok boş... Sonuçta Vahşi batı.
    ···
   tümünü göster