1. 1.
    +30 -298
    anlamış değilim...

    işi gücü am, züt, fakir olan siz düz adamları anlamış değilim... kim bilir aileniz size nasıl baskılar yaptı? kim bilir nasıl yobaz bir aile de mahalle aralarında plastik toplarla oynayarak büyüdünüz. kim bilir nasıl bir kimlik arayışı içindeydiniz.

    fakat buldunuz sanırım...

    tıpkı sizin mahalleniz gibi küfürlü, ezik ve gereksiz bir sitede aklınız sıra başka kimliğe bürünüyorum olm ben deyip burada caka satıyorsunuz. bakın beyler doğruya doğru. inci sözlük'ün %90'ı liseli ya da üniversite birinci sınıf daha hayatın ceremesini görmemiş ufak pipili çocuklar. okuduğu kitap sayısı 5'i geçmemiş, ömer seyfettin serileri ile idare eden bir avuç tıfıl.

    tamam anlayışla karşılıyorum. senelerce tek başınıza kimseye açamadığınız huur çocuğu fantezilerinizi burada komiklik adı altında açıyorsunuz. hadi ona da eyvallah. ama sizden üstün olan, belli yerlere gelmiş kişilere artık laf etmeyin.

    ekşi sözlük olmasaydı şuan yannan yannan takılan cadde çocukları olacaktınız. ekşi sözlük yazarları olmasaydı yaran başlıkları okuyamayacaktınız. üstadlarınıza biraz saygı gösterin el ele verin. bakın o zaman herşey daha güzel olacak.

    şimdi inci sözlük'ün yapması gereken liselilerden kurtulup disiplini ele almasıdır. ve ekşi sözlük'e katiyyen laf edilmemesini sağlacayak yaptırımlar uygulanmalıdır.

    söyleyeceklerim bu kadar. özet geçmeyeceğim. iyi günler dilerim.
    ···
   tümünü göster