1. 26.
    +3
    hala pkk ve bdp gibi yandaşlarını destekleyen insan müsvettelerini kürtlerden ayırt edemezken bu konuyu tartışmak anlamsız olur panpalar. önce bu insanları şerefsizce sömüren bölücü bin kurularından uzaklaştırmak kurtarmak gerek. sindirmek kolay.

    verimsiz topraklarını ver al sana burası kürdistan bir dahada bu sınırdan içeri girme desen olacaklar şunlar ;

    1) Amerika ve israil başta olmak üzere bütün avrupa dahil ırzına geçsin. iliğini kemiğini kurutsun orda. karına kızına çoluğuna çocuğuna tecavüz etsin.
    2) Açlık sınırına gelince türkiye'nin kapısına dayan. yardım edin müslüman değil miyiz ? kardeş değil miyiz ? diye ağlarsın.
    3) Sınırı ihlal edip içeri giremeden ölenmi dersin, hayatını kaçak mülteci olarak, sığıntı olarak kürt olduğunu o topraklara ait olmadığını belli etmemeye çalışarak, kaçarak yaşarsın.
    4) Özkaynaklarını sömüren ülkelere domalırsın.

    bundan öte bir senaryo var mıdır ? bütün paran bütün malın mülkün burda ? sen neyine güvenip kime güvenip kürdistan kurma hayalleri yaşıyorsun ?

    uyanın amk artık. kürdü türkü yok bu işin. bu sırtlan huur çocuklarının beslenmesiyle alakalı herşey. kürdistan diye birşey varolamaz zaten bu şartlar altında.
    ···
   tümünü göster