1. 1.
    +3
    beyler bu başlıkta genel olarak türklerin olaylara bakış açısını ve olasılıklar arasındaki tercihlerini tartışacam.

    şimdi benim yıllardır sinir olduğum bi olay var.

    türkiyede yıllardan beridir süre gelen ermeni meselesini hepiniz biliyosunuz. benim gıcığıma giden olay şu;

    birisi çıkıp ermenileri savunduğu zaman veya ortaya bi belge koyduğu zaman o kişiye türkler hemen 'kesin ermeni amk, pis hristiyan, cahil, yahudi, ibrani' damgası vuruyorlar. kafayı yicem amk.bi insan bi davayı savunduğu zaman, örneğin 'dersim katliamı' tuncelli mi olacak, istanbullu veya adanalı bir insan bu davaya baş koyamaz mı?

    bakın başlık bahaneydi benim geleceğim nokta şu;

    neden insanlara ön yargıyla yaklaşıyorsunuz. hiçbiriniz o dönemde yaşamadı olayları bilmiyor. neden olaya tarafsız bi gözle bakmıyorsunuz.mal olmayın amk.

    şu an sokağa çıkıp 'ermeni soykırımı veya dersim katliamı olmuşmudur' diye sorsan 100 kişinin 100 de olmamıştır der.'olsa duyardık hamua goyim' der.'hadi belge göster der'.

    lan senin ülkene böylesine büyük bi suç atılmış birazda kendin araştır. ayık ol amk.o günden bu güne hala yaşayan olaylara şahit olmuş insanları dinle.en azından şunu düşün: 'neden ilkokula başladığımdan beri okullarda ermenileri düşman olarak gösteriyorlar'.

    biraz araştırsanız eğer bu ülke tarihinde ne kadar büyük lekeler olduğunu , yıllardır görüşlerini savunduğunuz o kişinin ne kadar büyük hatalar yaptığını göreceksiniz

    özet: (bkz: bir ermeni kadının hikayesi/#58196288) bu bi kanıt değil. sadece bunu okuyun. şunu düşünün 'eğer doğruysa'
    ···
   tümünü göster