1. 1.
    +9 -3
    selam,
    siz genelde türk kızlarını sevmezsiniz. benim yazdıklarıma da aa bak yapmış, görmüş geçişmiş, sana çok koymuşlar vs gibi dallama yorumlar yapacaksınız ama olsun.bi de aradan "ne diye genelleme yapıyosun hepsi aynı mı" diyenler çıkacak onlar da şanslarına küssün.
    bayadır bakınıyorum, çok iyi bi gözlemci olduğumdan değil lan, sadece merakımdan.
    diyorum niye bunlar iki tane yabancı karıyla düzüşünce türk kızlarını beğenmez hale geliyolar?
    bak şimdi,dur dinle anlatcam.
    Öyle iki muhabbet edip, tanıştığımız günün gecesi size verirsek, garanti huuryuz. sağda solda bizi ağzınıza sakız eder sözüm ona egonuzu tatmin edersiniz ya da onun gibi bi şeyler.
    Ha tut ki uzun bi süre vermedik amaç sizi süründürmek, adımızı çıkarmamak da olabilir aslında. neyse işte o zaman kesin tam bir kalın kafalı türk kızıyız. amımızı mezara falan zütürcez. başlarsınız taşlamaya, sanki çok meraklısıydım vs diye.
    aman diyim hele ki ışıkları kapat demeyelim,"niye" "ne olacak sanki" dersiniz, ulan orda sizin gördüğünüz bir şeyi saklamak değil ki olay. beş duyu organından birini saf dışı bırakmak aslında ama siz ne anlarsınız amcık beyinliler. neyse geçiyoruz.

    o yabancı karıların farkını düşündüm biraz. aradaki fark şu; onlar ilk geceden altınıza yatarsa huur değil, açık görüşlü gavur kızı oluyorlar, uzun süre vermezlerse kendi tercihleri oluyor, ışıkları kapatmanızı isterlerse hassas düşünceli fantezi sahibi insanlar oluyorlar.
    siz beyler, önce ne istediğinize karar verin siz ki her bakire olmayana önüne gelene evet diyen kadın muamelesi yapıyorsanız, bu kadınların size tedirginlikle yaklaştıklarına şaşmamalısınız.
    Her peşinden koşturan kadının zütünden ayrılmıyor, onu baş tacı yapıyorsanız o zaman sizi köpek gibi süründürmelerine de laf etme hakkına sahip değilsiniz.
    her ışığı söndürmek isteyene yeter yeöa diyorsanız oturun da düşünün biraz.

    ben de bunları anlatmak için tam yerine geldim di mi amk? kesin anlayışla falan karşılayıp suçu kendinde arama büyüklüğünü de gösterirsiniz siz. hasgibtir ordan ya.neyse.

    Edit: olum banane diğer karıların hatalarından ya illa editlettireceksiniz amk. ben burda sizin bi şeyi istediğinizi söyleyip ondan sonra istediğinizi yerine getirenlere ne kadar taktan davrandığınızı falan anlatmaya çalıştım. ister he la doğru söylüyo dersiniz ister gibtir çekersiniz.bu kadar basittir. eğer biriniz de evet lan aslında nye böyle yapıyoruz diyebildiyse ne mutlu..
    anlattıklarım da sadece benim başıma gelen, içimde ukte kalmış şeyler değil ha. öyle gördüm bi kaçı da cidden başıma geldi yazdım gitti.
    öpüyorum.
    ···
   tümünü göster