1. 1.
    0
    1. Nesil : Genellikle babacan yaklaşır ve çoğu zeka küpü diye nitelendirilebilecek kıvamdadır.@2 kanununu en iyi yansıtan nesildir. herkesin imrendiği fakat hiçbir zaman övmediği asıl evlat topluluğudur.

    2.nesil : 1. nesile göre daha fırlama bin olgusunu bünyede en iyi barındıran sessiz topluluktur. çok fazla gözükmez ve çok fazla konuşmazlar. genellikle @2 gibmelerinde karşımıza çıkar yada daha entellektüel başlıklar açıp ciddi meseleleri konuşmaktadırlar.

    3.nesil : bu nesil benimde hayran olduğum ve tüm nesillerin imrendiği bir nesildir tek kayıpları ön adlarında 3. nesil yazmasıdır. inci sözlüğü en iyi anlamda yansıtıp ergen kavrdıbına baskın en güçlü etkendirler.

    4.nesil : sözlüğün hem sosyal hemde sanal anlamda başarıyı sağlayabileceğini kanıtlayan yegane nesildir. fakat bu nesilin en büyük sorunlarından biri de içlerinde en fazla ergenin ve liselinin bulunduğu nesildir.@2 gibmelerinde fazla rastlayamayız fakat her başlığın altına entry girme çabasını görürsünüz aynı zamanda sözlükte ki en aktif nesildir. görüp görebileceğiniz en saçma ve bir okadar da zekice entryler bu nesilde yer alabilir.

    5.nesil : yeni gelmelerine karşın 1. , 2. ve 3. nesilin bir karması izlenimini veren henüz liseli kontenjanının ne durumda olduğunu çözemediğim nesildir. ilerleyen zamanlarda 1. ve 2. nesilin nötrleneceği zaman dilimlerinde aktivitelerin çoğunluğunu sahiplenecek nadir nesillerden birisi olacaktır.

    her yeni nesil çıkışında bu başlık güncellenecektir ..
    Saygılar
    ···
   tümünü göster