1. 1.
    +12 -1
    bunlardan iyi oynar şerefsizim. bir komünist olarak söylüyorum bunları. bu adamlar madem beni temsil ediyor, futbolcu olmanın bir takım gereksinimlerini yerine getirmelerini lazım.

    bu oyuncular sözde milliyetçiydi. milli takım için sakat sakat oynardı. bu mu barcelona'nın istediği gökhan gönül? bu mu dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri olduğunu iddia eden volkan demirel? bu mu 12 milyon € değerindeki arda turan? bu mu kariyerini avrupa'da sürdürmek isteyen servet çetin?

    dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, 3-5 oyuncu forvette geri kalanı defansta. orta saha denilen bir şey yok. top adamlara geçince pres yapan yok. pas vermeyi becerebilen bir allahın kulu yok.

    kendimizi kandırmayalım beyler. bu oyuncular türkiye ligi'nde kraldır. adam gibi top oynayan ekiplere karşı varlık gösteremeyen oyunculardır.

    fatih terim aylık 130 .000 lira alıyor diye kıyameti koparan medya, gördük 11 milyon €'muzu kasasına her sene koyan guus hiddinkinizi. gerçi oğuz çetini de unutmamak lazım, başarısız olabilmemiz için elinden gelen her şeyi yaptı.

    avrupa şampiyonası'na katılamayız umarım. yoksa bu takımla fena madara oluruz.
    ···
   tümünü göster