1. 1.
    +24 -4
    yöntemini açıklıyorum. beyler bu sayede 3 günde binlerce hayranı olan sayfa yapabilirsiniz. editleri okumayı unutmayın. yok size özet mözet huur çocukları.

    bu bir baykuşlar facebookta kampanyasının ürünüdür. (bkz: baykuşlar facebookta kampanyası)
    yeni yöntem: (bkz: facebook sayfalara hayran kasma v2)

    http://www.likedwin.com/?refId=120968121331421

    siteye giriyoruz. şimdi kaydol, kazanmaya başla diyoruz. ondan sonrası facebookta. fake hesabımıza girip sayfayı fake hesabın üstüne yapıyoruz isterseniz orjinalle yapın. ben sadece işi garantiye alın sazan.avi olmadığını anlayın diye fake diyorum.uygulamaya girip sayfayı ekliyoruz sonra yandaki değeri 5 yapıyoruz. 5 iyidir. size 100 kredi veriyor ilk başta. üstteki yeşil beğenmeye başla yazısına basıyoruz. burdaki mantık şu. sen bir sayfayı beğenince o adamın verdiğin değer kadar kredi kazanıyorsun. mesela adam 6 yapmış değeri. beğenirsen 6 kredi geliyor. beğendikçe yeni sayfalar açılcak seri bir şekilde kredi kasıcaz. unutmayın, değer arttıkça hayranların gelme oranı artar. bende kredi tak gibi diyorsanız full time 10 yapın.
    daha sonra her sayfanı beğenen için 5 krediniz gidicek. karşılıklı beğeni yapıyorsunuz yani. bence gayet güzel bir sistem. isterseniz para olarakta kullanabiliyosunz kredinizi. 1000 kredi 1tl. bence değmez amk en iyisi hayran kasmak.
    krediniz olduğu sürece sürekli hayran gelicek. buraya yazmamın bi sebebide sayfaların artması. sayfaların artması=daha çok kredi=daha çok hayran.
    şuku ve nick6nı çok görmeyin.

    bu hayranlar nerenin malı? diyenlere: şimdi ben gelen sayfaları beğendim dimi? ondan sonra bir başkası yine sayfaları beğenirken araya seninki kaynıyor. yani beğenen kişiler aynı zamanda sayfa sahipleri. karşılıklı beğeni işte amk. bunda anlamıcak ne var?

    ha bide uygulama sahipleri 1 saniyeliğine sizin sayfanızın yöneticisi oluyor. o yan tarafa uygulamayı ekleyip gibtir olup gidiyor. bu kadar kişi yaptı bi sizinkini çalcak değil ya amk.

    sistem bugün değişti. artık üstteki sayfa gösterim ayarından değerine göre sayfa beğeniyorsunuz. mesela ben 5 ve üzeri kredi verenleri beğenmek istiyorum. 5 ve üzerini işaretleyip beğenmeye başlıyoruz. alt yapıda düzeltildi. artık daha hızlı. alt üye saatte bir yenileniyor. bu sayede uygulamaya azda olsa hız kazandırılıyor.

    aşırı önemli edit: yeni sisteme göre 300 krediyi geçince sayfanız beğenilmeye başlancak.

    gerekli edit: sistemde bazı değişiklikler oldu pm atın yardımcı olurum.

    edit: bi tak var diyenlere: http://www.facebook.com/likedwin sıkça sorulan sorulara felan bi göz atın.

    edit 2: bazen ak parti sayfaları geliyo. bu sayfayı bir daha göstermeye basarsanız bi daha gelmez. 10-20 tane sayfa kurmuşlar lan. ha birde apaçi ve ergenlerin hayran sayfalarını beğenmeyinde özgüvenleri gitsin binlerin eheheh.

    edit 3: amk aceleyle yazdım. basit zaten bi girin anlarsınız 5 dakikada her bi takunu.

    edit 4: fakele yaparsanız daha iyi olur. anasayfanızı gibmez beğendiğiniz sayfalar. güvenmiyorsanız öylesine bi sayfa açıp deneyin.

    edit 5: bi takluk var herkes kullanırdı demeyin. 26 eylülde başlanmış ve şuan aylık 6500den fazla kullanıcıları var gittikçe artıyor. sayfa-kullanıcı artması=daha çok kredi=daha çok hayran amk unuttunuz mu?

    edit 6: beyler bir süre sonra full 1 kredilik sayfalar geliyor. ben hepsini engelliyorum. 4-5 civarı yapın kredinizi ki adam gelsin. dünden bu güne 2000 kişi artmış lan. uygulamaya gelen kişi sayısı arttıkça sayfalar yani krediler artıyor.

    edit 7: bunu yazdığımdan beri 200 kişi gelmiş sayfama. bence 1 gece için iyi bir rakam.

    edit 8: bide bu alt üye şeysi varmış. alt üyelerin topladığı kredinin %20si sana geliyor.

    edit 9: reserved alın beyler ilerde değerlenir buralar.

    edit 10: şuku ve nick6 yalan söylemez. dünden bugünde girilen nick6 bu başlığın nimetidir. sazan.avi olsa kim şuku verip nick6 girer amk?

    edit 11: beyler şimdi anlaşıldı olay. eğer ben uğraşamam diyorsanız parayla da alabilceksiniz yarın. herifler ordan geçincekmiş yani.

    edit 12: her türlü sorunuzu pmden cevaplıyorum beyler.

    edit 13: mal mısınız amk? beğeniler karşılıklı oturduğun yerde kasmıyosun yani. öyle havadan geldiği yok. denemeden yorum yapmayın.

    edit 14: oha amk pm lafını keşke söylemeseydim. herkes pm yağdırıyo amk :D

    önemli edit 15: http://inci.sozlukspot.co...an-kasma-y%C3%B6ntemiiiii başlığımızı çaldılar. beyler eksileyin amın feryadını

    http://inci.sozlukspot.com/w/facebook-hayran-kasma bu başlıkta onun eksileyin bini.

    edit 16: @89 biz editleyip düzeltemeyecez mi huur çocuğu? bi akıllı sen değilsin yarram.

    edit 17: hadi beyler son sürat devam. 2. gününde 1000 kişi bulan sayfaları örnek alın.

    edit 18: haydi baykuşlar facebooka kampanyası başlıtıcam yakında.

    edit 19: mc ... diye ergenler çıkıyo direk bu sayfayı bir daha gösterme deyin. muallakler yararlanmasın bundan

    edit 20: başlığı uplayın beyler

    edit 21: reserved alan binler hadi iyisiniz amk başlık büyür demiştim size.
    ···
   tümünü göster