1. 1.
    +17 -3
    AYLAR SONRA GELEN EDiT : BEYLER MERHABALAR BAŞLIĞI HORTLATASIM GELDi iDDAA YI HIRS YÜZÜNDEN TAM ANALiZ ETMEDEN OYNADIĞIM BÜYÜK RAKAMLI Bi FiYASKODAN SONRA BIRAKMIŞTIM FAKAT RAMAZANDA YiNE iFTARA KADAR VAKiT GEÇSiN DiYE BENDE HASTALIK OLAN ANALiZ ETME OLAYININ GETiRiSiNi SiZLERLE PAYLAŞACAĞIM.

    ////////////////

    varan 4: 16.01.2012 evet arkadaşlar uzun bi aradan sonra varan 4 le karşınızdayım iddaacılar burda mı banko 3 lü gelecek

    varan 3 : trabzon cska moskova maç sonucu 2 , öğrenciler 100 liradan fazla basmasın , ve son paranızın tamamıyla oynamayın dur demeyi bilin . bu son tüyomdur hadi kendinize iyi bakın .

    edit : beyler bugün 19 : 00 maçları için kupon yapmıştım ama saat geçmiş şansımıza küselim yarın burdayım akşam varan 3 ü patlatıyoruz

    beyler biriken parayı mundar etmemek adına ben 6 gün 7 gece avrupa turuna çıkıyorum yarın , ordan giremem nete geldiğimde hepinizi görcem hadi Aeolun

    varan 2

    uğraşamıycam alın
    314 norveç (u21) - i̇ngiltere (u21) 2
    318 san marino (u21)(4h) - almanya (u21) 2
    315 falkenberg - sundsvall 2

    beyler yeni kupon geldi ama maçlar 20:00 da başlıyor ona göre 10 ekim maçları nick altı girenlere yolluyorum

    beyler kupon fln yok şuan bitti dün paylaştım ama ilk verdiğim kuponu bana güvenip oynayanlara ve nick altı giren herkese 2 3 gün içinde bi bankolar bankosu daha yollayacam araştırma yapmam için vakit lazım 12 den vuracaz yine emin olun ..

    üst not: verdiğim kuponu oynayan arkadaşlar kazancınızdan 10 ar lira ayırın bi yere bikaç günün içinde 3 maçlık bi kupon daha gelecek katlamaya devam edecez.

    http://imageshack.us/phot...mages/4/101020112430.jpg/
    saydampipi arkadaşımıza kazandırmışız

    http://imgim.com/photo/my-images/440/kuponj.jpg/
    isinizebakinpicler adlı arkadaşımıza kazandırmışız

    digerleride atsın capsleri son bomba benim kuponun capsle gelcek alohaa

    tamam beyler artık yollamıyorum kuponu paylaşmazsanız sevinirim . o kupon tutacak şüphem yok .

    varan 1

    302 cezayir - orta afrika cumhuriyeti
    1 - 1.65
    301 santos - palmeiras
    1 - 1.95
    281 hayes yeading - wrexham
    2 - 1.8

    beyler size şöyle söyliyeyim takımların masörlerine kadar her bi taklarını karşılaştırdım , banko budur işte .

    beyler kupona 3 maç yazdım ya siz bi maç ekleyin veya sistem 0 1 oynayın 3 bankoya bunları yazın yanına maçlar yazın yüksek oranlı o yana yazdıgınız maçlar yatsa bile 3 bankonun parasını alırsınız .

    not : bu tüyo nerden geldi vs diye sorular aldım sizi aydınlatayım beyler ben university of bristolda statistic bölümü mezunuyum burdada 2. üniversite olarak pgiboloji okuyorum bilgi üniversitesinde anlıyacağınızı bu konuda donanımlı biriyim bülten açklandıgından beri bu 3 maça konsantreydim ve bugün tastik ettim. saygılar
    özet : beyler zanzalar panpalar öncelikle iyi akşamlar , bu başlık taşak olsun diye değil 5 6 senelik bahis ve sonrasında iddaa tecrübemin bir sonucu olarak oluşturulmuştur , yalanına sokuyumcular gibtiriniz gidiniz efem .

    size öncelikle iddaa dan nasıl para kazanılır sorusu hakkında biraz bilgi vereyim aslında kumardan kumarhane sahibi olmadıkça para kazanamazsınız diye bi laf vardır bu lafın hedefi durmayı bilmeyenlerdir ben de onlardan biriyim bets 10 da 22 bin tl ye kadar çıkıp alayını batıranlardanım öncelikle dur demesini bilmeyenler gibtirsin gitsin günahınızın da hepsini almıyım bari amq.

    elimde olan 3 maçlık tüyo ya yarın devletten aldıgım 240 liralık bursun geriye kalan 200 lirasını , limiti 300 lira olan kredi kartının 300 lirasını basıcam capsler de gelecek . nick altı girene tüyoları şimdi atıyorum , başlıga yolla yazanlara yarın akşam 19:00 da yolluyorum . sorusu olan varsa da alabilirim gibkolar.
    ···
   tümünü göster