1. 1.
    +109 -34
    evet beyler açıklıyorum. bizim gibi yakışıklıların her zaman kaybetcekleri vardır.lan bin yakışıklı adamsın yanında kız yok laflarını duyarız. işin aslı öle değil. yakışıklı erkekler gibtir edilme korkusu azda olsa vardır. çunku kaybedicekleri bir imajı saygınlığı vardır. gibiş uğruna bunu kaybetmeyi göze alamazlar ve genelde çekingen yapıda olurlar ve yakışıklı oldukları için karşı taraftan adım beklerler. çirkinler ise kaybetcekleri bişey olmadığı looser oldukları için yavşaktırlar her kıza asılırlar biri denk gelmesse biri gelir ve böylece kız arkadaşları olur. sonra biz sokakta gordugmuzde tipini gibtimin yanındaki kıza bak deriz.bu böyledir.

    askini iddaa eden çirkin güzel kıza sahip looserdır. kaybetme korkusu vardır onun için kızın peşinde köpek olur bu böledir.

    edit=para mevzusuna girmedim beyler işin içine para girerse her kızı elde edersiniz orası kesin aksini iddaa eden evde kalmış kaybedenlerdir.

    edit2=çirkin kızla yakışıklı erkek mevzusuda şudur. çirkin kız ya para yediriyodur erkeğe kölesidir yada yatakta efsanedir bu böyledir.

    eksileyen çirkin binlerin zoruna gitti
    ···
   tümünü göster