1. 1.
    +17 -3
    öncelikle özet geç bin kim okuyacak bunu demeyin. burda emek veriyoruz, iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz.. en azından saygı duyun..

    neyse, uykucu sevgilimin adı daşure bu arada :/ daşureyle ormana pikniğe gidelim dedik. eğleniriz mangal yaparız sıçana kadar yeriz hesabı. gittik ben mangalı yaparken tabiki uyudu bu yine.. neyse yedik yemeğimizi içtik rakılarımızı derken bu bana hadi saklambaç oynayalım dedi. salak kafam amk tamam diye atladım hemen..

    neyse ebe bendim yumdum. sonra başladım bunu aramaya. ara ara yok kız. bi yerde çalılar vardı bi baktım bizim daşure. arkası da dönük. dedim şuna bi muziplik yapayım. usulca yaklaştım arkadan. buldum seniiii diye bağırıp zütüne bi şaplak attım. bi de kahkahayı bastım.

    kızın arkasına dönmesiyle benim suratımın renginin değişmesi bir oldu. daşure değildi bu.. tam keke keke bişey anlatayım derken 3 tane atletli kıllı yarma gibi adam -sanırım kızın abileri- üzerime koşmaya başladı. tabi benim topuklar yine züte vura vura kaçmaya başladım.. adamlar koşarken ağızlarından salyalar akıyodu amk. sanki yakaladıklarında gibeceklerdi. korkudan ellerimle zütümü de kapadım koşarken. neyse bi çalılık gördüm atladım direk oraya.. izimi kaybetmişlerdi..

    ama bi sorun vardı.. atladığım yerde bi çift yiyişiyordu ve atladığım yer tam olarak kadının üzeriydi.. adam donlarını toplamasıyla beni kovalaması bir oldu.. haydeee ondan da kaçayım derken diğer atletli yarmalar beni gördü ve kafama yumruk kadar taş atıp düşürdü oçler. e tabi haliyle ağzımla burnumun yerini değiştirdiler amk.. sonra sevişen çiflerdeki adam da bi güzel dövünce iyice kıvama geldim amk. 13 yerden kemiklerim kırılmış. hastaneden yazıyorum şuanda..

    sevgilim mi? saklandığı ağacın altında uyuya kalmış. sonra ona da arı falan sokmuş. aynı hastanedeyiz şuan.. amk bi işimde doğru gitsin yemin ediyorum deve kesecem :/

    (bkz: chrissin bütün hikayeleri bu başlıkta)
    ···
   tümünü göster