1. 201.
    +7
    evet beyler başlamadan önce şunu söylemek istiyorum utandıklarınızı özelden sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım ediyorum isteyene tel no mu ya da msn mi verebilirim facebooku dondurdum.
    Şimdi kızlarla ilgili bu kadar konuştuk ama bu işin olması için gereken bir diğer şey Alan razı veren razı muhabbeti. Yani kızında okeylemesi gerekir. Peki bunu nerden anlayacağız derseniz iyi dinleyin binler.Öncelikle şunu belirteyim bu durum kızdan kıza değişebilir ancak bazı temel şeyler vardır ve bunlardan çıkarımda bulunabilirsiniz.
    Daha önce söylediğim gibi kız saçıyla oynuyorsa kesinlikle ve kesinlikle utanmıştır bundan şüphe duymayın.
    Kız hoşlandığı kişiye adıyla hitap ederken mutlaka sesi gergindir heyecanlıdır utanır.Ama mutlaka adınızı kullanıyorsa yani sen de diyebilir bu anlamda anlayın ki bir şeyler vardır yani. Kız mutlaka adınızı kullanır ve mutlaka utanır. Sizle özel olarak bir muhabbet kuruyor mu?Mesela bu benle ali arasında bir espri falan gibilerinden. işte bu bilinç altı olayı hemen özel bir şeyler arar.
    Kız siz olmadığınız zamanlarda arkanızdan sizin hakkınızda konuşuyor bir şeyler soruyor mu?Sizden diğer insanlara bahsediyor mu
    Sizle çok iyi geçiniyorsa bence kanka ayağıdır gideri olan bir bin değilseniz sizle çıkmaz ama aranız normalse her zaman şansınız fazladır. yani kızlar sizi yakın çevresine alırken size bir sıfat koyarlar. Sizi kardeşi olarak görürse olay bitmiştirbi tak olmaz sizden.Ama senle fazla muhabbeti olmaz ve senin yanında konuşmaktan çekinirse anlaki tek taraflı değilsin. yani kız yakın olduğu erkeklerle mal gibi konuşur ama beğenilmek istediği erkekten çekinir. Gözüne sürekli bakın gözlerini kaçırıyor ama başka zamanlarda o size bakıyorsa sizle ilgili bazı fikirler edinmiştir artık.
    ···
   tümünü göster