1. 1426.
    +4
    aaah aaahh anilarim canlandi yine mk. nasil unutulur ki lan o guzel geceler. seviyeli kral muhabbet vardi ilk gunlerinde. am biti leyla rulzz mk. eski gunluk program yazan temasini ozledim lan. radyoda bisey yapilacaksa olan bitene yazilir butun sozluk radyoya akin ederdi. gudu ilk dinledigimde gudubet girl diyorlardi

    hic unutmam subatin son gunuydu. olan bitene bir yazi geliyor yazida "good girl'e demolarinizi gonderin" yaziyordu. aksamina o efsane program baslamis sozluk karismisti. radyoda 1-2 saat sadece demolar calindi ama ne demolar. simdilik sadece 2sini hatirliyorum zaten onlari dinlerken kafami yere carpmistim gulmekten. 1.si gudun ilk caldigi "machines" li biseydi. radyoda kim varsa gulmekten yalan olmustu. sonlara dogru o efsane muzik o efsane ses caliyordu. tabi yine radyo yariliyodu gulmekten. iste o parca mavi guestin "vinnn vinn vinn"iydi. bi bu bide ajdari unutamiyorum. ahuahahahha mavi utancindan kacip gitmisti ahuauhauha.

    neyse yinede guzel gunlerdi fazla lafi uzatmayalim. daturayla raki geceleri, merveyle uyuyana kadar msnde mayin tarlasi, gud, birinci,hamdi, datura,aminiyirim,mal de bagali gibayp gorusmeleri, diceylerin kebap salonunu arayip isletmeleri, mavinin sl muzigiyle eller kalptesi, vehbonun 7/24 acili cig kofte+sira gecesi havasinda gecen yayinlari, ramazan ayinda bile ayni kral muhabbetler, giden diceyler..

    iyiydi lan yinede. neredeyse 2 yil olacak ama inci ruhu o zamanmis bee. yaslandik artik yinede kimse kimseyi tanimasada o kadar kral sohbet olmasi guzeldi. burdan radyo sayesinde tanistigim herkese o guzel geceler icin tesekkurlerimi sunuyorum. siz olmasaydiniz geceleri yarra yidiydik.

    ozetle: inci radyo boyle biyer iste rahat takilin

    not: takla diablo oynayacagdik nerde lan o.
    not2: mal de baga seni seviyorum benimle evlen karavanimin kadini ol.

    skyishcandan saygilarla...

    12.10.2011
    ···
   tümünü göster