1. 301.
    +5
    Beyler özelden aldığım mesajlar aklıma yeni konular sokuyor.Bu arada ben bu konuyu açmadan bunların konu başlıklarına kadar falan belge olarak hazırladım.
    Bir karşim.Ünide ilk hafta bir kızla tanışmış kız buna çok ilgili falan. Sonra ailesinin yanına gidip gelmiş ilgi alaka kaybolmuş. Yakıon olduğu diğer arkadaşları ile de konuşmuyomuş.Ve bizim karşimize yaptığı gibi bir başka lavuğa da davranmaya başlamış. işte mesele burda.
    Beyler unutmayın kızlar bizim gibi değillerdir. Hangi konuda yarram? der iseniz.
    Onların günleri vardır yani. Kız bir gün çok sinirlidir çok aksidir bir gün çok konuşkan sevecandır. Günü gününe uymaz.iki gün yüzünüze bakmaz üçüncü gün bir laf der dibiniz düşer.
    Ve bir de kızlar sizle alakası olmayan durumları dahi size yansıtırlar.Biz başka sorunları ortamda pek açmayız kendimize saklarız.Ama bir kız ne bileyim bir arkadaşıyla kavga etmişse ya da ailesiyle tartışmış olmadı sevgilisindn ayrılmışsa alır eline sıtrafonu sizi gibmeye başlar. işte kız tribi diye bu yüzden denir. Sizinle alakası olmayan şeylerin dahi faturasını ödersiniz. Yapılacak olay basittir. Suyuna gitmek fazla ilgi göstermemek yani nie şöylesin falana gerek yok çünkü gibinin keyfi için dahi böyle olabilir.Ve en önemlisi bekleyip görmektir bekleyince anlarsınız neyin ne olduğunu ama çok da beklemeyin benim sevgili kardeşlerim
    ···
   tümünü göster