1. 1.
    +9
    amk hergün mahalle karısı programlarında cirit atan herifin dedigine ne bakıyosunuz lan isterse tüm olayını deşifre etsin
    karakterini gibtiğimin herifi.
    blue beam den bi haber pekekent kabeye inen meleği görünce hemen sarılır kitaplara şu ayetti bu ayetti diye.

    şöylede bir ayrıntı: tnt, time warner&doğan medya ortaklıgının sahip oldugu bir kanaldır.
    timewarner dünyanın en büyük 2. medya şirketidir.
    sahip oldugu kanallardan ve organlarından bazıları:AOL, New Line Cinema, Time Inc., HBO, Turner Broadcasting System, The CW Television Network, TheWB.com, Warner Bros. Entertainment, Kids' WB, The CW4Kids, Cartoon Network, Adult Swim, CNN, DC Comics, ve Warner Bros. Games.

    görüldüğü üzre dünya medyasında önemli yayın organlarına sahip örnekleri okumaya üşenenler için time ve cnn yeterli olacaktır.cnnturkte dogan şirketi binasındadır bilindiği üzre.(kanald,star"satıldıgerçi",cnn)

    doğan ı ise hepimiz biliyoruz zaten.türkiyenin en büyük medya gücü.bu herifin sahip oldugu birçok yayın organı vb. faaliyetlerde masonik simgeler kullanıyor.burda uzun uzun anlatmıcam en kısa örnek.

    aydın doğan ödülleri. http://www.haberimport.co...et-ozbeke-verildi-673.jpg

    evet neye benzediği ortada.biz onların kanallarını değil onlar bizleri izliyor kontrol ediyor.yeni dünya düzenin,yeni medya düzenin kollarından sadece bazıları bunlar.

    kıssadan hisse asıl söylemek istediğim mevzuat: eğer ki bu yayın organları bu olayların deşifre olmasını,halkın bir şekilde bilinçlendirilmesini isteseydi bu gibindirik tiplerle yapmazlardı.

    yayını açıpta ne anlatıyorlar bakmadım ama muhtemelen en ana konu başlıklarını inceliyorlardır
    -dolar üzerindeki simgeler
    -piramitler-gözler
    -hollywood&mtv yıldızı ölümleri
    -birazda illuminati oyun kartları (muhtemelen sadece ikiz kuleler ve pentagon üzerinde duruluyordur.)

    rockefeller ve rothschild gibi ailelerden ,bilderberg toplantılarından bu toplantılarda ilk başta ismini verdiğim ailelerinde katıldıgı vede türkiyeden başbakanın akp yüksek dereceli milletvekillerinin katıldıgını,türkiyenin en zengin ailelerinin (koç,sabancı vs.) katılımını vb. ailelerin,bireylerin katılımından bu toplantılarda alınan kararlarını dünya üzerindeki etkilerinden bahsedilmez.daha dolu anlatılmayan ve anlatılmayacak konulardan tabi.

    son olarak illuminati artık birçok şekilde deşifre oldu gerek türkiyede gerek dünyada bu tür yayınlar ise sadece "ulan madem ismimiz duyuldu bizim istediğimiz şekilde bilsinler bizim anlattıgımız kadarıyla yetinip daha fazla kurcalamasın muallakler" türünde hareketlerdir.angels and demons ne kadar macera&aksiyon bir film ise bu tür yayınlarda o kadar flash tv dir.

    aşağıdaki başlıklardan ambarca ayrıntıya bilgiye kaynağa ulaşabilirsiniz.

    (bkz: illuminati ve sözlüğümüz/#47044987)
    (bkz: illuminati belgeselleri/#47574610)
    (bkz: illuminati üyeleri/#44423217)
    (bkz: illuminati kartları/#47742618)
    (bkz: 11 kasım 2011/#47898632)
    ···
   tümünü göster