1. 1.
    +1
    nasıl reklam yapacağını biliyor bu yüzden bir ara bu illumatine ile baya bir adını duyurdu. Şimdide Judas ile katolik olduğunu gösteriyor. Eğer siz körseniz yapacak birşey yok! Paparazzi'yi izleyin bir sürü haç göreceksiniz aynı şekilde Bad Romance ve Judas'ı izleyin... kadın katolik bunu kendi söyledi hemde kaç kere saçmalamayı bırakın bence! Ayrıca öyle yada böyle mükemmel şarkıları ve klipleri var, sanatsal değeri çok yüksek biz ona bakalım * "

    lady gaga fanı gerizekalı birisinin konu hakkındaki yorumu.
    okumak istemeyen panpalarıma özet geçeyim:lady gaga illuminati değildir, kendisi koyu bir katoliktir ve bunu """"""judas"""""" şarkısında bizlere kanıtlamıştır.

    he anam he canım selinsum benim. lady gaga judas şarkısında "judas sana aşığım" diye çığırması gaganın mason olmadığını hatta isa aşığı bir insan olduğunu gösteriyor bize dimi aptal kafalı bölünerek çoğalan amip beyinli kezban görünümlü lady gaga fanı selinsu seni?
    gerizekalı judas kim bi kere? judas kim abe amı sidik kokan kevaşe judas kim?bi fikrin varmı? judas isayı 3 5 gümüşe altına satan havari. hristiyanlığın en büyük düşmanıdır.be dıbına kodumun dengesizi "judasa aşığım" gibilerinden bir şarkı sözünü sen nasıl "hristiyan kadın yaaa allaha inanıyooooo" yorumunu yapabiliyorsun. dıbına ters haç yapıştırıp milletin kutsal değerleriye dalga geçen bir kadını nasıl bu denli savunursun? şimdi hande yener "ebu lehebe aşığım,ona bayılıyorum" gibi bir şarkı yapsa sen onada "aşırı müslüman, şakirt kadın, çok sefiorum yaaaaaaaaaaaaaa" dersin. dersin abi dersin sen, yakışır sana.
    ···
   tümünü göster