1. 1.
    +4 -1
    evet dikkatle okuyoruz.

    bunun için önce elde edilmesi gereken malzemeleri sayalım.
    -2 adet havlu (biri yedek olmak üzere)
    -1 adet koli bantı, şeffaf olanlardan tercihen
    -1 adet kinder yumurtası
    -3 baş sarımsak
    -50 gr sütlü margarin
    -1 adet bebek bezi
    -250 gr kuş yemi
    -min.4kg max. 7kg çekirdeksiz karpuz
    -dağ bigibleti
    -1 adet sonic blade

    öncelikle malzemelerimizi hazırlaadıktan sonra kinder yumurtamızın çikolatasını yedikten sonra içinden çıkanr yumurtyı 2 ye ayırmak suretiyle her birini taşşaklarımıza geçiriyoruz. eğer taşşağımız kinder yumurtanın yarım küresine oturmazsa sütlü margariniz den bir miktar kullanılarak yapıştırılması sağlanabilir. fakat hepsini kullanmaynız daha sonra ehemnniyetle tekrar lazım olacaktır bu margarin.
    havlumuzu sıcak buharla ıslattıktan sonra gibimizin etrafına sarıyoruz ve en az 16 dakika gibimizde havlunun kalmasını sağlıyoruz.i̇leride bir çok yöntemde bunu kullanacağız çünkü penisimizi yumuşatmamız gerekicek kaslarımız yumuşak olduğu sürece daha çok uzamaya elverişli oluyor ve bu şekilde daha iri penise kavuşabiliyoruz yalnız burad aönemle şu nokta üzerinde durmak istiyorum sıcak havluyu asla taşşağımıza bastırmıyoruz zira kinder toplanrının taşşaklarımıza sıkı sıkıy yapışması ve onları kavraması son derece önemlidir.. penisimizin sıcak havlu içerisinde yumuşamasını beklerken koli bantı ile karpuuzumuzun kuzey ve güney yarım kürelerini sarıyoruz ki ileride alacağı sert darbelerden ötürü parçalanmasını ve krıllmasını önlememizin önüne geçmek istiyorsak bunu yapmalıyız.bu işlemide bitirdikten sonra 3 baş sarımağın bir taneisini zütümüze sokuyoruz kalan 2 tanesini ise tokmakla dövdükten sonra sütlü margarinle karıştıyırouz içine biraz kuş yemi ekledikten sonra gibimize bunun ile masaj yapıyoruz yavaşa yukardan aşşağıya inen parmak hareketleriyle ve penisimizn başında parmaklarımızı bastırıyoruz ardından ufak daireler çizmek suretiyle tekrar penisimizin köküne kadar iniyoruz.
    daha sonra sonic blade buşaçığız ile karpuzumuzun en geniş noktasına 8-10 cm uzunluğunda yarıyoruz ve dağ bigibletimizin gidonunu oraya sokup buradaki deliğği genişletiyoruz... penisimizi karpuzun içine soktuktan sonra bir kaç git gel hareketi yapıp erekte olmasını sağlayabiliriz. sayet bu şart olmasada erekte olduktan sonra daha olumlu sonuçlar alındığı görülmüştür. bebek bezimizi karpuzun etrafından giydikten sonra kalan koli bantlarımız ile boynumuzdan ve omzuunmuzdan bağlamak suretiyle basak aramızdan geçirerek karpuzun etrfına doluyoruz. pneisimiz sarımsak ve sütlü margarin in etkisi karpuzumuzunda ağırlığı ile uzama işlevine başlamış olacaktır.bu şekilde 6 saat duruyoruz ve her 108 dakika da bir evimizin yad bulundduğumuz ortamın içinde 20 metre yürüyoruz ayrıca her 108 dakikanın 12 dakikasında oturabiliyoruz fakat tekrar belirtmeliyimki oturmazsak daha sağlıklı bir sonuç elde edebiliriz.6 saat sonra dikkatlice karpuzumuzu penisimizden çıkardıktan sonra bir diğer yedek havluyu soğuk su ile ıslattıktan sonra penisimize sarıyor ve sol tarafımızın üzerine olmak suretiyle yan olarak uzanıyoruz.bu şekilde de 6 saat kaldıktan sonra kendimizi ve penisimizi temizleyebiliriz.her bir seans 0.07 cm uzatmayı garanti etmekle birlikte bu rakam insna metobolizmbası ve sistemine göre değişiklik gösterebilir fakat faat ve miktarlarla oynaması durumunda olumsuz sonuçlar açabilmektedir..
    ···
   tümünü göster