1. 26.
    0
    inci sözlüğün binlerce üyesi vardı artık. genç nesilin ağırlıkta olduğu bu ortamı yönetmek, türkiyenin geleceğini yönetmekti. bazen en ufak yönlendirmeler, kelebek etkisi yaratıp çok büyük çöküşlere yol açabilir. kulüp bunun farkındaydı. günlük hayatta insanlarla içiçe etkinlikler düzenleyip (gibimsonik şeyler: mum süsleyip, satıp parasıyla yardım yapma vs.) arka planında gizli kapaklı konuşmalar yapılıyordu. tabi zall ın bu olaylardan haberi yoktu. o bir maşaydı neticede.

    sözlük, popüler kültürün merkezi haline gelmişti. adam haklı beyler, @2 gibmiş, liseli vs. birçok kelime üretiliyor ve anında gençlerin ağzına sakız oluyordu. şimdi operasyon için düğmeye basma zamanıydı. bu iş için bizzat rotary den b*** ın babası serkan'la konuştu. bir pazar günü boğaza nazır köşklerin birinde brunch keyfi yapan serkan (kıskandırmak için bize anlatıyordu bunları) bi yandan krepini yiyor bir yandan da talimatları alıyordu.

    burada konuşulanlar hakkında daha detaylı bilgi vermedi serkan bize ancak sözlüğü izleyen günlerde neler olduğundan yola çıkarak neler konuşulduğunu farketmek zor olmadı. fake üyelikler inanılmaz seviyede arttı. ve sözlüğe bir şeyler aşılanmaya başlandı. bunlar...
    ···
   tümünü göster