1. 1.
    +5
    Biri ayran biri cola beyler... ikisinden de vazgecemem. Bazen ayran bazen cola..
    Bazen got bazen am.. Hatta once amdan giberim kariyi soyle iki kere falan bi geldiririm, havaya sokarim, arkadan catir catir vururken parmagimi sokarim gotune hafiften, tukurugumu kondururum gotun ustune.. parmagim gotundeyken gibimin git-gelini hissederim..
    Kari orgazm olduktan sonra Vazelini alirim once bi guzel gotunun deligini vazelinlerim. Sonra tas gibi olmus gibimi de vazelinleyip yavas yavas gibimin basini sokarim. Oyle "caaaattt" diye hepsi sokulmaz gote, burada yavas olacaksin gotun kaslari alissin senin yarragina. Sonra hafif hafif gibmeye baslarsin. dapdar gotun verdigi haz karinin inlemeleri ile doruk yapar. kari sirt ustu yatiyosa sen karinin gotunun altina bir yastik koymusundur bacaklar omuzundadir, yarragin karinin gotunde sen kariyi giberken karinin amini seyredersin. Kari amiyla oynuyordur o an. iki parmagin karinin amina girer parmaklarinla karinin amini giberken yarragin da artik karinin gotune iyice girmistir.
    Vibratoru cikarirsin cekmeceden, senin yarragin gotun icindeyken vibratoru amina sokmaya baslarsin yavas yavas. sokarsin karinin amina, kari hayatinda yasamadigi bir orgazmi yasar o an, aminda bir vibrator, gotunde bir yannan, ayni anda iki yannan ile gibismeyi tadar o an.. surati kipkirmizi olmustur, kendini kaybetme asamasindadir kari.
    Ister istemez lan ben bi tek yarragimla bu kariyi gibtigimde boyle orgazm olmuyor diye dusunursun. Vibratorun amin icindeki varligini gibinde hissedersin. Kari geldikten sonra
    artik sen de dayanamayacak gibi olmussundur. Ben gotunun icine patlatmaktansa yarragimi elimle aminin ustune patlatmayi tercih ederim genelde. Patlatirsin aminin ustune, gotunun deligine.. Bazen oyle bir patlarsin ki karinin goguslerine sacina suratina bile denk gelir.
    Iste boyle bir seydir got gibmek.. Vazgecilmez...
    ···
   tümünü göster