1. 551.
    +4
    Ara entry ara konu başlığı
    Beyler bu konuda kevaşeler ve sosyallik için en önemli olayın özgüven olduğunu söylemiştim.Şimdi size bir kaç şey söyleyeceğim özgüven dengesi kurabilmeniz için çok önemli.
    Özgüven olayında ekgibliğinizi konuaşarak sosyalleşmeden korkmayarak yeneceğinizi söyledim. özgüven dengesi ise kendinize hangi alanlarda ne kadar güveneceğinizi bunu ne kadar belli edeceğinizi içeriyor. Yani cahil cesareti gösteripte rezil olmakta var.Ama bu basit bir olay sizler için.
    Sizler için basit diyorum çünkü kabul edin ve ya etmeyin hepiniz belli bir sosyal statüye ulaşmış insanlarsınız. Yani bu çıkarımı şuradan yapıyorum incide takılıyorsunuz.E ne demek mi bu?inci kabul etmelisiniz ki her ne kadar amzütmeme edebiyatı yapılsada burası elit bir yer.Her haliyle ferre izledikleri sitelerden ferre tagslarına(femdom fetish socks vs.)bakarak dahi anlayabiliriz. Sonra herkes illimanüte olayı gibi entel konularan ayıkıyor. Kendine has bir espri anlayışı var sözlüğün.Ve en önemlisi sözlükte ki binlerin çoğu okuyor okumuş ve ye ara vermiş kazanamamış ama devam ediyorlar. Yani cahil bir kesim değil inci bu konuda anlaştık mı?Bu sözlük elit yada marjinal değildir diye kimse avutmasın kendini. Yani siz beli bir noktadasınız zaten. Peki her şey güllük glistanlık mı yarram ? diyenler olacak. işte mesele burda başlıyor pekçoğunuz klavye delikanlısısınız. Yani demek istediğim bu seviyede ki muhabbetlerden ayıkıyor gülüyor eşlik ediyorsunuz.Ama ortdıbınızda bunu yapamıyorsunuz. inci repliklerini ortdıbınıza atın demiyorum. Kaç tane hatunla taşşak geçebiliyor burda ki gibi kaç arkadaşınıza bu küfürleri sert bir dille edebiliyorsunuz? Yani olay şu ki siz bu sosyal seviyedesiniz ama bunu asla ortdıbınıza taşıyacak özgüvene sahip değilsiniz. Genelleme yapmıyorum. istisnaları gibeyim.
    ···
   tümünü göster