1. 351.
    +14 -2
    hatırladıkça insana "vay amk" dedirtir bu anılar.

    bir keresinde köpek gibi azmıştım. hani öyle böyle değil. kuyruk sokumumda biriken yağı bir şekilde dışarı atmam lazım. gece attım kendimi ataköy'e. istanbul'da oturanlar ataköy'ün nasıl bir yer olduğunu iyi bilir. neyse.

    ataköyde dolaşıyorum elimde telefon, google'a girmişim escort numarası bakıyorum. aradığım her numara ya açmıyor ya da kapalı. en son bitanesi açtı nerdesin dedim cevizlibağ'da oturuyorum ben dedi. öyle mi, öyle. atladım metrobüse gittim amk.

    2 tane karı aynı evde kalıyor. kadınlar harbiden şeker gibi. normal huurlarda olan kaltaklık, ana bacı küfür etme ritüelleri yok. kozmetik dükkanlarında çalışan satış temsilcileri gibiler.

    neyse aga bir tanesini seçtim odaya geçtik. fiyat pazarlığı yapıyoruz. o arada benim kafada duble florasan yandı. baktım 2 tane hatun var grup ciks yapayım bunlarla, heyecan olsun amk diye düşündüm. kadın 100 tl daha fazla isteyince olmaz öyle çok fazla falan deyip anlaşamadık.

    eğer saatlerce sevişmesine rağmen boşalmayan ya da istediği zaman boşalabilen bir insansanız huurlar için en kötü müşteri sizsiniz. onlar için en ideal müşteri ziyareti kısa olandır. söylemesi ayıp benim dalga irice ve boşalma olayı yok. hal böyle olunca ben bu karıyı tam yarım saat evire çevire gibtim. karı artık komaya girecek gibi oldu ben ölüyor sandım, vıaaaaaaaaaaaaah diye derin bi nefes alıp çığlık attı. sonra arkadaşı içeri girdi noluyo falan hesabı. o arada arkadaşına dert yanıyo ben bunla sevişmem, gel sen bununla ilgilen minvalinde.

    olaya gel, içeri giren diğer huur, ben ve gibtiğim huur çift kişilik yatağa oturduk ve istişare yapıyoruz "ne yapsak acaba?" diye düşünüyoruz. peşin 1 saatlik para vermişim daha yarım saat var amk? gibmeden gider miyim. saniyesi saniyesine doldurmam lazım. o arada sonradan gelen huur hadi siz gibişin ben sizi izleyecem dedi. ben de olur tamam dedim. hatunu aldım altıma, bacaklarını omzuma attım köklüyorum. o arada diğer huur geldi sanki sevgilisinden ayrılan arkadaşını teselli ediyormuş gibi sırtımı sıvazlamaya başladı. bi "ciciii ciciiii afferimm" demediği kaldı dıbına koyayım. insan beyni en olmadık yerlere flash veriyo bazen. beni bi gülme krizi aldı. yataktan aşşağa düştüm yerleri yumrukluyorum. dıbını gibeyim muhabbete bak, içinde bulunduğum duruma bak, neresi lan burası? bu insanlar kim?

    sonra dedim ki bunlara bakın 50 tl daha veririm yarım saat ikinizi de giberim. tamam yeter ki sen boşal başka bir şey istemiyoruz dedi hatunlar en son. bunların ikisini diyarbakır karpuzları gibi yan yana domalttım. ondan çıkartıp ona sokuyorum falan. o arada "siz de aranızda öpüşün hadi" dedim kafamda ferre filmlerdeki threesome sahneleri canlandı.

    hülasa, aklımda paramı verip boşaldıktan sonra gibtir olup gitmek varken başıma böyle hiç tahmin etmediğim ve aynı zamanda adlandıramadığım abudik bi olay geldi. tadı damadığında kaldı mı diye sorarsanız, tadı bırak hatunların kokuları bile burnumda anasını gibeyim.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster