1. 1.
    +4
    evet beyler neden bahsettiğimi anladınız. sigara amk. hani şu minik şeyler var ya. mermi amk aslında onlar. sağlığa gereksiz yere atılan mermi. belki şimdilik bir şey yapmıyor ama, ilerde ya yaparsa binler. bana yapmaz demeyin. sigaradan giden bir sürü insan var. bu işin şakası yok beyler.

    ha diyeceksiniz ki, içen ölüyor da içmeyn ölmüyoru mu ? aynı mantaliteyle gidersek her şeyi yapmamız gerek lan o zaman. tamam hepimiz bir gün gözlerimizi açmamak üzere kapatıcaz binler ama, bir acı çeke çeke, ağzımızdan burnumuzdan kan gele gele gitmek var, bir de düzgünce. tabii kader, sigara içmeyen biri de bu illete yakalanabilir. ama biz yine de ihtimali azaltalım.

    beyler bu pazartesinden itibaren inciciler olarak sigarayı bırakıyoruz. olay bu. ve bol bol temiz hava çekiyoruz ciğerlerimize.

    ccc her şey kafada biter ccc

    etrafımızdaki sigarayı bırakmaya niyetli insanları da unutmamak gerek. gelin binler hep beraber bırakalım. burada ufak çaplı bir dayanışma yapalım ve panpalarımıza akıl verelim. aramızdaki tıpçı binler de bize akıl versin. hep beraber bırakıyoruz beyler.
    ···
   tümünü göster