1. 51.
    +1
    oy veren ellerinizi dıbınızı yurdunuzu bıcagınızı kemiğinizi kan pompalayan kalbinizin dıbına koyım atar toplar damalarınızın ta içine sıçayım ölmüşlerinizin ruhunu gibiyim ejdadsız huur çocukları.

    bir tak olmaz lan bir gibim olmaz. ne sokağa çıkılır ne bi tak yapılır. elde poğaça önünde çay gazetede okursun "24 şehit" diye yazar ruhunu gibtimin karısını kızını satan dıbına kodumun patronlarının yönettiği gazetelerde altında da acunun haberi olur gibtimin brezilyalı huursu adriana lima ile.

    bu ülkede halkın ağzını gibmişin sen dayamışın zammı belini bükmüşün adam ekmek alacak para bulamıyoduda tek eğlencesi içkiye sigarayada yaptın zammı dıbını ırzını gibtimin yerinde 24 değil 124 şehit versen adam tepki veremez hale gelmiş a.k

    sokağa çıksan ne gib yicen protesto diye yumurta atıyosun 1 seneden başlıyo, pankart açıyosun tek kişiysen 6 ay dan 2 veya 3 kişiysen çete den yargılanıyosun dıbına kodumun yerinde ne sokağı ne eylemi a.k

    her yerden bağladılar milleti her yerden a.k.

    ama o dıbına kodumun bağları bir gün çözülücek o ölen şehitlerin ruhu izin isteyipte gelcek yanınızıa ananızın dıbına koyacak millet zıvanadan çıkacak kanı kanla temizliycek o zaman ben zütünüzü görücem hangi gemicik ile nereye kaçıcaksınız hangi cemaatle nerelere sıgınacaksının toprağını düzenini adeletini gibtimin dünyasında.

    ben müslüman değilim lan bunlar müslüman ya ben en en katı kataloğim a.k papanın oğluyum ben anasını gibiyim

    kato dağı ananızın amıan girsin huurnun çocukları
    ···
   tümünü göster